Červená čočka
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli už někdo zkoušel dělat v ŠJ červenou čočku jako salát – bez vaření. Pouze namočit přes noc, ráno propláchnout a použít do salátu. Já to zkoušela doma a byla moc chutná, rodina si pošmákla. Ráda bych to udělala v jídelně, ale přemýšlím, jestli není problém v HACCP. Dlé mého není, ale kuchařka má obavy. Díky za odpověď.
Červená čočka
Autor: Adka
Červená čočka
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli už někdo zkoušel dělat v ŠJ červenou čočku jako salát – bez vaření. Pouze namočit přes noc, ráno propláchnout a použít do salátu. Já to zkoušela doma a byla moc chutná, rodina si pošmákla. Ráda bych to udělala v jídelně, ale přemýšlím, jestli není problém v HACCP. Dlé mého není, ale kuchařka má obavy. Díky za odpověď.