Přeskočit na obsah

Chřest

  • Autor: zdem

    Chřest
    Začíná sezóna chřestu – už jste ho vyzkoušeli? My jsme letos objednali čerstvý chřest poprvé a přidali jsme ho do polévky z čerstvé jarní zeleniny (kedlubny, květák, mrkev, pórek). Bylo to výborné, doporučuji.

    • Autor: chřest

      Ano, bereme čerstvý chřest a děláme z něj polévku nebo směs kuřecího masa s chřestem, dá se také použít na nějaký plátek masa a zapéct se sýrem.Teď budeme dělat zapečený chřest se šunkou, rajčaty a parmezánem. Velmi často používáme sezónní a čerstvé potraviny, všem doporučuji, je to skvělé

    • Autor: 2126

      V nabídce se nyní objevil také levnější chřest vhodný na polévku. Vyzkoušejte.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se