Chřest
Začíná sezóna chřestu – už jste ho vyzkoušeli? My jsme letos objednali čerstvý chřest poprvé a přidali jsme ho do polévky z čerstvé jarní zeleniny (kedlubny, květák, mrkev, pórek). Bylo to výborné, doporučuji.
Ano, bereme čerstvý chřest a děláme z něj polévku nebo směs kuřecího masa s chřestem, dá se také použít na nějaký plátek masa a zapéct se sýrem.Teď budeme dělat zapečený chřest se šunkou, rajčaty a parmezánem. Velmi často používáme sezónní a čerstvé potraviny, všem doporučuji, je to skvělé
Chřest
Autor: zdem
Chřest
Začíná sezóna chřestu – už jste ho vyzkoušeli? My jsme letos objednali čerstvý chřest poprvé a přidali jsme ho do polévky z čerstvé jarní zeleniny (kedlubny, květák, mrkev, pórek). Bylo to výborné, doporučuji.
Autor: chřest
Ano, bereme čerstvý chřest a děláme z něj polévku nebo směs kuřecího masa s chřestem, dá se také použít na nějaký plátek masa a zapéct se sýrem.Teď budeme dělat zapečený chřest se šunkou, rajčaty a parmezánem. Velmi často používáme sezónní a čerstvé potraviny, všem doporučuji, je to skvělé
Autor: 2126
V nabídce se nyní objevil také levnější chřest vhodný na polévku. Vyzkoušejte.