Přeskočit na obsah

Chystání surovin den předem

  • Autor: Ewalina

    Chystání surovin den předem
    Prosím,chystáte suroviny k vaření(všechny),den předem?Vydáváme do 15 hodin,objednávky do 15 hodin,,v 15 hodin také normuji.Pracovní doba do 15,30h.Jak tohle řešíte ve vaší školní jídelně?U nás předchystá hlavní kuchařka cca ve 14 hodin,dle předběžných počtů(odhad )na příští den,ráno doplní zbytek.Jakou máte zkušenost Vy?Děkui za případné info.

    • Autor: nada

      Máme zkušenost, že objednávky jsou do jedné hodiny, ale normujeme už v 11 hodin a mění se nám počty minimálně nebo vůbec. Vydávám suroviny až ráno v 6 hodin kuchařka skočí po mase a pak podle důležitosti.

    • Autor: maty200

      NORMUJI DOPOLEDNE A ZÁROVEŇ I FASUJI,OBJEDNÁVKY DO 13H.PAK OPRAVUJI.
      JSME NEPŘETRŽITÝ PROVOZ SNÍDANĚ I. A II. – OBĚD I. A II. – VEČEŘE. MUSÍME CHYSTAT DEN PŘEDEM JINAK TO NEJDE. ALE VĚTŠINOU RÁNO
      ( co jde) JEŠTĚ DOROVNÁVÁM.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se