desky stolů a pánev
Dobrý den,milé kolegyně,prosím,dostala jsem za úkol vyměnit desky pracovních stolů.Doposud na nich byl umakart.Co máte na stolech Vy a jak jste spokojené?A ještě jeden dotaz,mám pořídit novou el.pánev.Doposud jsme měli litinovou,byli jsme spokojeni,ale litina se prý už nevyrábí.Prosím zase o podělení se o zkušenosti s jinou pánví.Docela to spěchá,asi budeme muset utratit peníze ještě letos a nerada bych koupila něco,s čím by se děvčatům pracovalo nedobře.Děkuji za odpovědi.H.
Jestli máte utratit peníze, tak bych desky nevyměňovala a rovnou nakoupila nové nerezové stoly, je to napořád. Myslím, že výměna desek bude pracná, konečný výsledek nebude mít takový exekt jaký očekáváte a také to není zadarmo.
Děkuji Vám všem za reakce,tolik peněz zatím nemáme,na nové stoly,hygiena mi dala do závad k rychlému odstranění loupající se obvodové lišty.Na celé stoly určitě nedostanu,ty naše jsou docela v pohodě,až na ty lišty,takže by stačilo vyměnit desky.Chtěla jsem vědět,jestli nemá někdo podobnou zkušenost.
Ale i tak děkuji.
Zdravím a souhlasím. Máme též všechno z nerezu a je to bezva. Regály i všechny pracovní plochy.
Pánev máme také nerez a je dobrá. Šťastnou ruku při výběru. P.
Prosím o názor,pánev nelepí,“neškaredne?“
Není nad litinovou,ale bohužel už dosloužila. Kuchařka se mi nerezu bojí a já sháním informace. V konečném důsledku já v tom vařit nebudu,tak chci děvčatům vyhovět,nebo je přesvědčit. Děkuji za každou informaci. H.
také jsme uvažovali nad výměnou jen pracovních ploch, ale stoly by byly stále staré.Po cenové kalkuaci jsme zjistili,že jsou lepší stoly nové.Je to super.Nehledě na to, že nám udělali stoly na míru. Lépe se udržují a vypadají hezky. Pánve mám taky zatím litinové, ale chceme je nechat dožít.
Také jsem měli kovové stoly s umakartovou deskou a vyměnili jsme je za nerezové, protože
již měly nohy a vnitřky šuplat rezavé. Natírat – to byla zbytečná a neefektivní práce. Jděte za ředitelem nebo zřizovatelem a možná se nějaké peníze ke konci roku najdou. Nedovedu si představit, za co byste ty desky měnila – když tam dáte nerezové plechy, bude to také drahé, dubové desky- to samé a pořád je to lepení nového na staré.
Nerezu na stoly se nebojte, pěkně se myjí a vlhké stačí přeleštit utěrkou z mikrovlákna a pěkně se leskne, leštěnky na nerez/ na boky/nepoužíváme, pak se na to lepí mastnota.
Na těsto doporučuji stůl s žulovou leštěnou deskou, děláme na tom těsta a nemusíme se tahat s válem, je trochu těžší, ale máme ji 22 roků a je jako nová – samozřejmě nohy jsou z nerezu. Pánev máme železnou ne z nerezu a ta se lepí.
Nerezová se lepí – základy na omáčky nebo pečeně, mícháme cibuli nebo zeleninu nerezovou špachtlí místo vařečky , na smažení a vaření je dobrá. Kuchařky si už zvykly.
Dobrý den,
prosila bych o radu, máte někdo elektrickou pánev s elektrickým pohonem? nebo s mechanickým (kolem)? co je podle vás lepší pro tento druh zařízení + co si myslíte o povrchu – nerez nebo litina? díky za rady
desky stolů a pánev
Autor: hanulka59
desky stolů a pánev
Dobrý den,milé kolegyně,prosím,dostala jsem za úkol vyměnit desky pracovních stolů.Doposud na nich byl umakart.Co máte na stolech Vy a jak jste spokojené?A ještě jeden dotaz,mám pořídit novou el.pánev.Doposud jsme měli litinovou,byli jsme spokojeni,ale litina se prý už nevyrábí.Prosím zase o podělení se o zkušenosti s jinou pánví.Docela to spěchá,asi budeme muset utratit peníze ještě letos a nerada bych koupila něco,s čím by se děvčatům pracovalo nedobře.Děkuji za odpovědi.H.
Autor: Ali
Jestli máte utratit peníze, tak bych desky nevyměňovala a rovnou nakoupila nové nerezové stoly, je to napořád. Myslím, že výměna desek bude pracná, konečný výsledek nebude mít takový exekt jaký očekáváte a také to není zadarmo.
Autor: hanulka59
Děkuji Vám všem za reakce,tolik peněz zatím nemáme,na nové stoly,hygiena mi dala do závad k rychlému odstranění loupající se obvodové lišty.Na celé stoly určitě nedostanu,ty naše jsou docela v pohodě,až na ty lišty,takže by stačilo vyměnit desky.Chtěla jsem vědět,jestli nemá někdo podobnou zkušenost.
Ale i tak děkuji.
Autor: peťule
Zdravím a souhlasím. Máme též všechno z nerezu a je to bezva. Regály i všechny pracovní plochy.
Pánev máme také nerez a je dobrá. Šťastnou ruku při výběru. P.
Autor: hanulka59
Prosím o názor,pánev nelepí,“neškaredne?“
Není nad litinovou,ale bohužel už dosloužila. Kuchařka se mi nerezu bojí a já sháním informace. V konečném důsledku já v tom vařit nebudu,tak chci děvčatům vyhovět,nebo je přesvědčit. Děkuji za každou informaci. H.
Autor: pepinda
také jsme uvažovali nad výměnou jen pracovních ploch, ale stoly by byly stále staré.Po cenové kalkuaci jsme zjistili,že jsou lepší stoly nové.Je to super.Nehledě na to, že nám udělali stoly na míru. Lépe se udržují a vypadají hezky. Pánve mám taky zatím litinové, ale chceme je nechat dožít.
Autor: Ali
Také jsem měli kovové stoly s umakartovou deskou a vyměnili jsme je za nerezové, protože
již měly nohy a vnitřky šuplat rezavé. Natírat – to byla zbytečná a neefektivní práce. Jděte za ředitelem nebo zřizovatelem a možná se nějaké peníze ke konci roku najdou. Nedovedu si představit, za co byste ty desky měnila – když tam dáte nerezové plechy, bude to také drahé, dubové desky- to samé a pořád je to lepení nového na staré.
Autor: tara
Nerezu na stoly se nebojte, pěkně se myjí a vlhké stačí přeleštit utěrkou z mikrovlákna a pěkně se leskne, leštěnky na nerez/ na boky/nepoužíváme, pak se na to lepí mastnota.
Na těsto doporučuji stůl s žulovou leštěnou deskou, děláme na tom těsta a nemusíme se tahat s válem, je trochu těžší, ale máme ji 22 roků a je jako nová – samozřejmě nohy jsou z nerezu. Pánev máme železnou ne z nerezu a ta se lepí.
Autor: hanulka59
taro, prosím, lepí se pánev železná? Jakou má kdo zkušenost s nerezovou? Děkuji moc všem za odpovědi. Hanka.
Autor: tara
Nerezová se lepí – základy na omáčky nebo pečeně, mícháme cibuli nebo zeleninu nerezovou špachtlí místo vařečky , na smažení a vaření je dobrá. Kuchařky si už zvykly.
Autor: Sartuna
Zeptám se, můžete někdo porovnat elektrickou pánev s nerezovým dnem a teplovodnou ocelí? co je lepší a proč? děkuji za radu.
Autor: Sartuna
Dobrý den,
prosila bych o radu, máte někdo elektrickou pánev s elektrickým pohonem? nebo s mechanickým (kolem)? co je podle vás lepší pro tento druh zařízení + co si myslíte o povrchu – nerez nebo litina? díky za rady
Autor: Andy1
Všude nerez, u masa a u zeleniny plastové vyndavací velké desky na tom nerezu.