dezinfekce
na nedávné poradě nám bylo řečeno, že savo s modrým vrškem není určeno pro potravinářství, s červeným vrškem je určeno pro potravinářství.
nyní byla kuchařka na hygienickém školení a tam jim bylo sděleno / podle jejích slov/ že obě sava jsou možná používat v potravinářstvní pro dezinfekci. mohl by nám někdo poradit? děkuji V.
Re: dezinfekce
Doporučuji se řídit etiketou, kde je mimo jiné napsáno na jaké druhy povrchů je vhodné, do jakých provozoven , ředění atd.
Přeji pěkný den.
dezinfekce
Autor: Věrka
dezinfekce
na nedávné poradě nám bylo řečeno, že savo s modrým vrškem není určeno pro potravinářství, s červeným vrškem je určeno pro potravinářství.
nyní byla kuchařka na hygienickém školení a tam jim bylo sděleno / podle jejích slov/ že obě sava jsou možná používat v potravinářstvní pro dezinfekci. mohl by nám někdo poradit? děkuji V.
Autor: hygienička
Re: dezinfekce
Doporučuji se řídit etiketou, kde je mimo jiné napsáno na jaké druhy povrchů je vhodné, do jakých provozoven , ředění atd.
Přeji pěkný den.