dovoz jídla v gastronádobách
Dobrý den, dovážíme jídlo do ZŠ cca 12porcí, plus občas paní učitelky.Převážíme v gastronádobách. Nepřeváží někdo třeba v kastrůlkách, či něco jako svačinových boxech , kde by mělo každé dítě svou porci?
U nás vozí diety v tabletovém systému, pro každého strávníka jednu porci a zvlášť. Je to ve vyhřívané skříni. Jeden set vyšel na 8 tis., ale to je už doby, kdy byly vloženy školní diety do vyhlášky.
Dotaz pro Morušku? Nemá hygiena problém s termosem? U nás nově požaduje udělat výdejnu, nebo rozvážku pouze na talířích, což je pro nás neproveditelné.
V termonádobách odebírá obědy třeba pečovatelská služba a rozváží je po klientech. Hygiena s tím problém nemá, jen jim měří teplotu jídla v tom domově s peč. službou, na rozvozech už ne, to by mohli zavřít rovnou. Rozvoz zajišťuje ta peč. služba, takže to už je jejich starost, pro nás to končí výdejem té rozvážce v požadované teplotě, nádobí je taky jejich.
Jsme mš se dvěma kuchyněmi a s pěti vydejnami. Obědy převážíme v varnicich, teploty měříme při výdeji v kuchyni a potom znovu ve vydejně pred výdejem. Ve vydejně mame vodni lazne pro pripadnou regeneraci, z těch potom vydáváme. Vydejny jsou ve městě a okolí a rozvoz tedy netrva dlouho, přesto ty lázně na dohřati pokrmu jdou potřeba.
dovoz jídla v gastronádobách
Autor: Moruška
dovoz jídla v gastronádobách
Dobrý den, dovážíme jídlo do ZŠ cca 12porcí, plus občas paní učitelky.Převážíme v gastronádobách. Nepřeváží někdo třeba v kastrůlkách, či něco jako svačinových boxech , kde by mělo každé dítě svou porci?
Autor: ivka6
U nás vozí diety v tabletovém systému, pro každého strávníka jednu porci a zvlášť. Je to ve vyhřívané skříni. Jeden set vyšel na 8 tis., ale to je už doby, kdy byly vloženy školní diety do vyhlášky.
Autor: Moni
Dobrý den,
na kolik Kč prosím vyjde jedna dovážená dieta? Celou si platí klient? Děkuji
Autor: rohlik
Dotaz pro Morušku? Nemá hygiena problém s termosem? U nás nově požaduje udělat výdejnu, nebo rozvážku pouze na talířích, což je pro nás neproveditelné.
Autor: honzyk
V termonádobách odebírá obědy třeba pečovatelská služba a rozváží je po klientech. Hygiena s tím problém nemá, jen jim měří teplotu jídla v tom domově s peč. službou, na rozvozech už ne, to by mohli zavřít rovnou. Rozvoz zajišťuje ta peč. služba, takže to už je jejich starost, pro nás to končí výdejem té rozvážce v požadované teplotě, nádobí je taky jejich.
Autor: Fialka
Jsme mš se dvěma kuchyněmi a s pěti vydejnami. Obědy převážíme v varnicich, teploty měříme při výdeji v kuchyni a potom znovu ve vydejně pred výdejem. Ve vydejně mame vodni lazne pro pripadnou regeneraci, z těch potom vydáváme. Vydejny jsou ve městě a okolí a rozvoz tedy netrva dlouho, přesto ty lázně na dohřati pokrmu jdou potřeba.