Přeskočit na obsah

Flameri

  • Autor: Ála

    Flameri
    Dobrý den, ráda bych se zeptala na přípravu krupicových flamer.
    Můžeme je připravovat na odpolední svačinu v MŠ, když nemáme šoker?
    Stejně by mě zajímal puding.
    Děkuji

    • Autor: rohlik

      Na co byste používala šoker? Bežně děláme puding, nehledejte komplikace, kde nejsou. Přeji hezký den

    • Autor: Radkaa

      Podáváme při pokojové teplotě stejně jako buchty nebo koláče.

    • Autor: Ála

      Nám právě hygienička puding zakázala, když nemáme šoker, proto se ptám.

    • Autor: hygienička

      Dobrý den,
      a důvod uvedla jaký? Můžete sdělit z kterého pracoviště byla?

    • Autor: Pepča

      Sušené nepoužívám, asi by šlo do kaší a spol. Ale cpu mléko do dětí horem dolem, i když valnou většinu vylijeme do kanálu, protože tolik mléka nevypijí. Takové normální plýtvání potravinami. Mají každý den mléko k dopolední svačince a 1x týdně k obědu (to už nevypijí vůbec) Lepší je to ve škole, tam jsou děti za něj rádi, tak jsem zavedla, že ho mají 1x týdně k obědu a ještě 1x týdně jim ho dáváme do družiny, odpoledne ho vypijí, díky tomu plníme koš v pohodě (na 75%).

    • Autor: Ála

      Mě přímo ne, p. kuchařky tvrdí, že ho dřív vařily na odpolední svačinu a ona jim to zakázala, když ho rychle neschladí.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se