Flameri
Dobrý den, ráda bych se zeptala na přípravu krupicových flamer.
Můžeme je připravovat na odpolední svačinu v MŠ, když nemáme šoker?
Stejně by mě zajímal puding.
Děkuji
Sušené nepoužívám, asi by šlo do kaší a spol. Ale cpu mléko do dětí horem dolem, i když valnou většinu vylijeme do kanálu, protože tolik mléka nevypijí. Takové normální plýtvání potravinami. Mají každý den mléko k dopolední svačince a 1x týdně k obědu (to už nevypijí vůbec) Lepší je to ve škole, tam jsou děti za něj rádi, tak jsem zavedla, že ho mají 1x týdně k obědu a ještě 1x týdně jim ho dáváme do družiny, odpoledne ho vypijí, díky tomu plníme koš v pohodě (na 75%).
Flameri
Autor: Ála
Flameri
Dobrý den, ráda bych se zeptala na přípravu krupicových flamer.
Můžeme je připravovat na odpolední svačinu v MŠ, když nemáme šoker?
Stejně by mě zajímal puding.
Děkuji
Autor: rohlik
Na co byste používala šoker? Bežně děláme puding, nehledejte komplikace, kde nejsou. Přeji hezký den
Autor: Radkaa
Podáváme při pokojové teplotě stejně jako buchty nebo koláče.
Autor: Ála
Nám právě hygienička puding zakázala, když nemáme šoker, proto se ptám.
Autor: hygienička
Dobrý den,
a důvod uvedla jaký? Můžete sdělit z kterého pracoviště byla?
Autor: Pepča
Sušené nepoužívám, asi by šlo do kaší a spol. Ale cpu mléko do dětí horem dolem, i když valnou většinu vylijeme do kanálu, protože tolik mléka nevypijí. Takové normální plýtvání potravinami. Mají každý den mléko k dopolední svačince a 1x týdně k obědu (to už nevypijí vůbec) Lepší je to ve škole, tam jsou děti za něj rádi, tak jsem zavedla, že ho mají 1x týdně k obědu a ještě 1x týdně jim ho dáváme do družiny, odpoledne ho vypijí, díky tomu plníme koš v pohodě (na 75%).
Autor: Ála
Mě přímo ne, p. kuchařky tvrdí, že ho dřív vařily na odpolední svačinu a ona jim to zakázala, když ho rychle neschladí.