Přeskočit na obsah

Holandský řízek v konvektomatu

  • Autor: Otilka

    Holandský řízek v konvektomatu
    Dobrý den, zkoušeli jste holandský řízek připravit v konvektomatu?

    • Autor: Peťule

      Ano, děláme ho jedině v konvektomatu. Plech potřít olejem a povrch řízku také lehce potřít olejem. Jsou super a téměř bez tuku. Hodně zdaru.

    • Autor: provozní

      I já děkuji za odpověď. Chystáme se na ně v průběhu příštího týdne.
      Můžete mi prosím poradit do SK jak koeficient přepočtu kuře s kostí (ostatní maso s kostí)…dále jestli vypisujete například z piškot sacharidy (mám mít cukr na 75 %)…mimochodem prošly jsme kontrolou ČŠI, výtky pošlou do 30 dnů !
      Děkuji moc za odpověď. F.

    • Autor: Zdenouš

      Dobrý den,děláme také v konvektomatu stejně jako Peťule,olej na potírání smícháme ještě pro lepší barvu s mletou paprikou.Dříve jsme smažily v pánvi,ale v konvektomatu je to super.Hezký den

    • Autor: Otilka

      Děkuji moc. Dám vědět jak jsme dopadly. Hezký večer.

    • Autor: Otilka

      Ještě se zeptám, na jakou teplotu v konvektomatu připravujete a jak přibližně dlouho?

    • Autor: Peťule

      Pečení, cca 180 stupňů. Délka záleží na velikosti a tloušťce řízku. Vždy se dá rozkrojit a juknout.

    • Autor: kuchařinka

      My jme malé zařízení ZŠ + MŠ do 60 obědů, konvenktomat nemáme a tak je děláme v troubě a jde to také. Přeji hezký den!

    • Autor: Otilka

      Jak připravujete v konvektomatu kuřecí řízky? Nebo je klasicky smažíte? Děkuji moc opět za rady.

    • Autor: Zdenouš

      Také připravujeme všechny druhy řízků v konvektomatu.

    • Autor: Otilka

      Na jakou teplotu připravujete řízek kuřecí? Pára i pečení?

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se