I já děkuji za odpověď. Chystáme se na ně v průběhu příštího týdne.
Můžete mi prosím poradit do SK jak koeficient přepočtu kuře s kostí (ostatní maso s kostí)…dále jestli vypisujete například z piškot sacharidy (mám mít cukr na 75 %)…mimochodem prošly jsme kontrolou ČŠI, výtky pošlou do 30 dnů !
Děkuji moc za odpověď. F.
Dobrý den,děláme také v konvektomatu stejně jako Peťule,olej na potírání smícháme ještě pro lepší barvu s mletou paprikou.Dříve jsme smažily v pánvi,ale v konvektomatu je to super.Hezký den
Holandský řízek v konvektomatu
Autor: Otilka
Holandský řízek v konvektomatu
Dobrý den, zkoušeli jste holandský řízek připravit v konvektomatu?
Autor: Peťule
Ano, děláme ho jedině v konvektomatu. Plech potřít olejem a povrch řízku také lehce potřít olejem. Jsou super a téměř bez tuku. Hodně zdaru.
Autor: provozní
I já děkuji za odpověď. Chystáme se na ně v průběhu příštího týdne.
Můžete mi prosím poradit do SK jak koeficient přepočtu kuře s kostí (ostatní maso s kostí)…dále jestli vypisujete například z piškot sacharidy (mám mít cukr na 75 %)…mimochodem prošly jsme kontrolou ČŠI, výtky pošlou do 30 dnů !
Děkuji moc za odpověď. F.
Autor: Zdenouš
Dobrý den,děláme také v konvektomatu stejně jako Peťule,olej na potírání smícháme ještě pro lepší barvu s mletou paprikou.Dříve jsme smažily v pánvi,ale v konvektomatu je to super.Hezký den
Autor: Otilka
Děkuji moc. Dám vědět jak jsme dopadly. Hezký večer.
Autor: Otilka
Ještě se zeptám, na jakou teplotu v konvektomatu připravujete a jak přibližně dlouho?
Autor: Peťule
Pečení, cca 180 stupňů. Délka záleží na velikosti a tloušťce řízku. Vždy se dá rozkrojit a juknout.
Autor: kuchařinka
My jme malé zařízení ZŠ + MŠ do 60 obědů, konvenktomat nemáme a tak je děláme v troubě a jde to také. Přeji hezký den!
Autor: Otilka
Jak připravujete v konvektomatu kuřecí řízky? Nebo je klasicky smažíte? Děkuji moc opět za rady.
Autor: muminna
Zdravím,
mi připravujeme všechny řízky v konvektomatu.
Autor: Zdenouš
Také připravujeme všechny druhy řízků v konvektomatu.
Autor: Otilka
Na jakou teplotu připravujete řízek kuřecí? Pára i pečení?