Přeskočit na obsah

Hřbety, skelety

  • Autor: Adka

    Hřbety, skelety
    Chcela som sa opýtať, ako máte zaradené kuřecí alebo iné skelety, či hřbety na polievku. Premýšľam aký koeficient tam má byť. Možete poradiť?
    Díky

    • Autor: dakakave

      nepoužíváme, dáváme pouze maso, které zůstává v polévce

    • Autor: Monik

      Kuřecí skelet mám jako maso. Koef. 1. Stejně jako celé kuře. Jestli je to dobře, neřeším. Určitě je to lepší, než vývar v pixle 🙂 Ale asi to můžete dát i jako ostatní. Myslím, že je to opravdu jedno.

    • Autor: Adka

      Kúpila som husí hřbety, asi to dám radšej do ostatných. Určite to nemožem počítať ako celé maso, to by mi neprešlo…

    • Autor: Adka

      Kúpila som husí hřbety od bidvestu, asi to dám radšej do ostatných. Určite to nemožem počítať ako celé maso, to by mi neprešlo… :/

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se