Hřbety, skelety
Chcela som sa opýtať, ako máte zaradené kuřecí alebo iné skelety, či hřbety na polievku. Premýšľam aký koeficient tam má byť. Možete poradiť?
Díky
Kuřecí skelet mám jako maso. Koef. 1. Stejně jako celé kuře. Jestli je to dobře, neřeším. Určitě je to lepší, než vývar v pixle 🙂 Ale asi to můžete dát i jako ostatní. Myslím, že je to opravdu jedno.
Hřbety, skelety
Autor: Adka
Hřbety, skelety
Chcela som sa opýtať, ako máte zaradené kuřecí alebo iné skelety, či hřbety na polievku. Premýšľam aký koeficient tam má byť. Možete poradiť?
Díky
Autor: dakakave
nepoužíváme, dáváme pouze maso, které zůstává v polévce
Autor: Monik
Kuřecí skelet mám jako maso. Koef. 1. Stejně jako celé kuře. Jestli je to dobře, neřeším. Určitě je to lepší, než vývar v pixle 🙂 Ale asi to můžete dát i jako ostatní. Myslím, že je to opravdu jedno.
Autor: Adka
Kúpila som husí hřbety, asi to dám radšej do ostatných. Určite to nemožem počítať ako celé maso, to by mi neprešlo…
Autor: Adka
Kúpila som husí hřbety od bidvestu, asi to dám radšej do ostatných. Určite to nemožem počítať ako celé maso, to by mi neprešlo… :/