Předkládám celou složku s kompletní evidencí HACCP. U nás nejvíc kontroluje sledování teplot v lednicích,teploty při výdeji a při přípravě stravy,spotřební koš za určitý měsíc,jídelní lístky,záznamy o posledním školení pracovnic i mne a již zmíněné zdrav.průkazy.
když mě překvapí hyg. kon., většinou nevím kam dřív skočit, jsem sama v kuchyni, kuchařka i ved. ŠJ,nedělám z toho vědu, co chtějí ukážu,nemám problém, vařím 60 obědů ZŠ ,MŠ a Důchodci a jsem v pohodě
hyg. kontrola
Autor: petruška
hyg. kontrola
Děvčata, když příjde hyg. kon. , které doklady okamžitě předkládáte, vím jen o zdravotních průkazech. Děkuju
Autor: andy1
Takové o které si hygienička řekne.
Autor: Rendula
Mám připravené jídelníčky,HACCAP,průkazy a pak záleží o co si řekne.
Autor: Lidumil
Takové o které si řekne.
Autor: marcik
Předkládám celou složku s kompletní evidencí HACCP. U nás nejvíc kontroluje sledování teplot v lednicích,teploty při výdeji a při přípravě stravy,spotřební koš za určitý měsíc,jídelní lístky,záznamy o posledním školení pracovnic i mne a již zmíněné zdrav.průkazy.
Autor: titula
když mě překvapí hyg. kon., většinou nevím kam dřív skočit, jsem sama v kuchyni, kuchařka i ved. ŠJ,nedělám z toho vědu, co chtějí ukážu,nemám problém, vařím 60 obědů ZŠ ,MŠ a Důchodci a jsem v pohodě
Autor: ŠJ
Dobrý den,upozornění…….firmy dodávají propadlé potraviny……pozor pro školní jídelny v Plzni!!!!!!!!!