Přeskočit na obsah

Hygienické minimum

  • Autor: Rosa

    Hygienické minimum
    Dobrý den všem kuchařinkám,
    ráda bych se zeptala, zda můžu kuchařky proškolit v minimu a provést zápis, když se já účastním 1x ročně placeného školení. Musí napsat test a provést zápis o školení. Musí být v HACCPu? Děkuji.

    • Autor: Zalka

      Dobrý den, určitě stačí touto formou. Provede zápis, kde uvedete oblasti, které jste školila (osobní hygiena, provozní hygiena, HACCP, teploty, SVHP, sanitace, alimentární nákazy) a pak můžete udělat test (osobně se přikláním, protože i kuchařka, která má pocit, že to slyší 100x, tak přece jen se musí zamyslet a myšlenky setřídit) anebo opakování formou diskuse. Přesto doporučuji občas školení svěřit nějakému odborníkovi (pozvat si ho do provozu)

    • Autor: irin

      Dobrý den.Chtěla bych se zeptat jestli v kuchyni mateřské školy může být vysoušeč rukou.Děkuji za odpověd´.

    • Autor: Zdeňka

      Samozřejmě může být osušovač rukou, je to levnější a bez starosti doplňovat stále ručníky

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se