Hygienické minimum
Dobrý den všem kuchařinkám,
ráda bych se zeptala, zda můžu kuchařky proškolit v minimu a provést zápis, když se já účastním 1x ročně placeného školení. Musí napsat test a provést zápis o školení. Musí být v HACCPu? Děkuji.
Dobrý den, určitě stačí touto formou. Provede zápis, kde uvedete oblasti, které jste školila (osobní hygiena, provozní hygiena, HACCP, teploty, SVHP, sanitace, alimentární nákazy) a pak můžete udělat test (osobně se přikláním, protože i kuchařka, která má pocit, že to slyší 100x, tak přece jen se musí zamyslet a myšlenky setřídit) anebo opakování formou diskuse. Přesto doporučuji občas školení svěřit nějakému odborníkovi (pozvat si ho do provozu)
Hygienické minimum
Autor: Rosa
Hygienické minimum
Dobrý den všem kuchařinkám,
ráda bych se zeptala, zda můžu kuchařky proškolit v minimu a provést zápis, když se já účastním 1x ročně placeného školení. Musí napsat test a provést zápis o školení. Musí být v HACCPu? Děkuji.
Autor: Zalka
Dobrý den, určitě stačí touto formou. Provede zápis, kde uvedete oblasti, které jste školila (osobní hygiena, provozní hygiena, HACCP, teploty, SVHP, sanitace, alimentární nákazy) a pak můžete udělat test (osobně se přikláním, protože i kuchařka, která má pocit, že to slyší 100x, tak přece jen se musí zamyslet a myšlenky setřídit) anebo opakování formou diskuse. Přesto doporučuji občas školení svěřit nějakému odborníkovi (pozvat si ho do provozu)
Autor: irin
Dobrý den.Chtěla bych se zeptat jestli v kuchyni mateřské školy může být vysoušeč rukou.Děkuji za odpověd´.
Autor: moka
Vysoušeč není nutný, stačí papírové utěrky.
Autor: Zdeňka
Samozřejmě může být osušovač rukou, je to levnější a bez starosti doplňovat stále ručníky