Hygienické minimum a systém HACCP
Vážená paní doktorko, prosím Vás , byla by jste tak velmi laskavá a mohla dát na tyto stránky celý obsah Vašeho semináře „Hygienické minimum a systém HACCP“ , přidat různé testy i s odpověďmi ? V klidu bychom si vše přečetly, vyplnily testy, udělaly si s paní kuchařkami společnou diskusi a snažily se chyby napravit. Pořádají semináře, na které se musíme nějakým způsobem dopravit, a kdo za nás bude vařit? Myslím, že je nás tu dost, kteří by to uvítali . Tyto semináře jsou opět jen pro „vyvolené“, od nás dost vzdálené. My ostatní jen tápeme, a vše pak sháníme právě v těchto diskusích , na internetu, v časopisech. ..Takhle bychom věděly, že je vše správně, a pokud bychom měly nějaké otázky , či nejasnosti, určitě by jste nám v dobré víře poradila.
Jen mě prosím nikdo nekamenujte za to, že nechci za seminář zaplatit, to by mi bylo dost líto. Pokud paní doktorka uzná, tak dá heslo, a až zaplatím, tak se mi vše otevře k vytisknutí. Děkuji a přeji VŠEM hodně lásky a pohody Jarka
Děkujeme za příspěvek. Pokud vám nevyhovují termíny nebo dostupnost, máme pro vás alternativy:
1) elektronický kurz „Hygienické minimum ve stravovacích službách“ nebo „HACCP – Jak mít v pořádku systém kritických bodů“. Kurzy vás provede opět Ing. Lucie Janotová, PhD. Nabídku naleznete v menu Objednejte si > Elektronické kurzy.
2) publikace Bezpečnost potravin ve stravovacích provozech – kniha poskytuje základní přehled v oblasti dodržování hygienických požadavků ve stravovacích službách, poukazuje na správnou praxi, kterou mohou převzít vedoucí pracovníci, aby zlepšili, příp. zavedli, odpovědný přístup pracovníků k přípravě pokrmů. Nabídku naleznete v menu Objednejte si > Zboží a služby.
3) kdykoli v průběhu roku vám školení rádi zorganizujeme na klíč i ve vašem městě. Domluvíte se s kolegyněmi, že byste měli zájem o hromadné školení. Při zájmu více účastníků (zpravidla 20) uspořádáme seminář na klíč.
Ano, to by bylo super, 97% školení se nemůžeme zúčastnit, protože opravdu není, kdo by za nás uvařil…takže se nás týkají jen školení o prázdninách a těch moc nebývá.. taky klidně zaplatím, jen pokud to bude možné..
U nás praktikujeme tak, že pozveme k nám odborníka na HACCP, ten tady vyškolí všechny zaměstnance, dále pozveme i zájemce z okolí. Ušetříme tak na cestovném a je to šité na míru našim potřebám
Dobrý den Zalko, to je taky dobré, ale pro mě a paní kuchařky je lépe mít na všechno klid. A také si vše pročíst, když je na to čas /možná i nálada/. Pro nás by bylo lepší mít tedy vše vytištěné.
Však studijní materiál zaměstnanci vždy dostanou, ale ještě navíc mají možnost se zeptat, co jim není jasné a je to s ohledem na náš provoz, tzn. že prakticky mohou vyřešit to, co je konkrétně trápí.
Hygienické minimum a systém HACCP
Autor: Javvulka
Hygienické minimum a systém HACCP
Vážená paní doktorko, prosím Vás , byla by jste tak velmi laskavá a mohla dát na tyto stránky celý obsah Vašeho semináře „Hygienické minimum a systém HACCP“ , přidat různé testy i s odpověďmi ? V klidu bychom si vše přečetly, vyplnily testy, udělaly si s paní kuchařkami společnou diskusi a snažily se chyby napravit. Pořádají semináře, na které se musíme nějakým způsobem dopravit, a kdo za nás bude vařit? Myslím, že je nás tu dost, kteří by to uvítali . Tyto semináře jsou opět jen pro „vyvolené“, od nás dost vzdálené. My ostatní jen tápeme, a vše pak sháníme právě v těchto diskusích , na internetu, v časopisech. ..Takhle bychom věděly, že je vše správně, a pokud bychom měly nějaké otázky , či nejasnosti, určitě by jste nám v dobré víře poradila.
Jen mě prosím nikdo nekamenujte za to, že nechci za seminář zaplatit, to by mi bylo dost líto. Pokud paní doktorka uzná, tak dá heslo, a až zaplatím, tak se mi vše otevře k vytisknutí. Děkuji a přeji VŠEM hodně lásky a pohody Jarka
Autor: Javvulka
omlouvám se,
prozba je na paní doktorku Ing.Lucii Janotovou, PH.D.
Autor: Jídelny.cz
Děkujeme za příspěvek. Pokud vám nevyhovují termíny nebo dostupnost, máme pro vás alternativy:
1) elektronický kurz „Hygienické minimum ve stravovacích službách“ nebo „HACCP – Jak mít v pořádku systém kritických bodů“. Kurzy vás provede opět Ing. Lucie Janotová, PhD. Nabídku naleznete v menu Objednejte si > Elektronické kurzy.
2) publikace Bezpečnost potravin ve stravovacích provozech – kniha poskytuje základní přehled v oblasti dodržování hygienických požadavků ve stravovacích službách, poukazuje na správnou praxi, kterou mohou převzít vedoucí pracovníci, aby zlepšili, příp. zavedli, odpovědný přístup pracovníků k přípravě pokrmů. Nabídku naleznete v menu Objednejte si > Zboží a služby.
3) kdykoli v průběhu roku vám školení rádi zorganizujeme na klíč i ve vašem městě. Domluvíte se s kolegyněmi, že byste měli zájem o hromadné školení. Při zájmu více účastníků (zpravidla 20) uspořádáme seminář na klíč.
Autor: Javvulka
Dobrý den, děkuji za informace, hned se na to podívám. S pozdravem Jarka
Autor: tristanka
Ano, to by bylo super, 97% školení se nemůžeme zúčastnit, protože opravdu není, kdo by za nás uvařil…takže se nás týkají jen školení o prázdninách a těch moc nebývá.. taky klidně zaplatím, jen pokud to bude možné..
Autor: Zalka
U nás praktikujeme tak, že pozveme k nám odborníka na HACCP, ten tady vyškolí všechny zaměstnance, dále pozveme i zájemce z okolí. Ušetříme tak na cestovném a je to šité na míru našim potřebám
Autor: Javvulka
Dobrý den Zalko, to je taky dobré, ale pro mě a paní kuchařky je lépe mít na všechno klid. A také si vše pročíst, když je na to čas /možná i nálada/. Pro nás by bylo lepší mít tedy vše vytištěné.
Autor: Michel
Dobry den ,bila u nas igiena a chef po nas Haccp ne vom de se mai obratit a jesli muzu to dublat samă părăsite me bydlim kousek of Bran
Autor: Zalka
Však studijní materiál zaměstnanci vždy dostanou, ale ještě navíc mají možnost se zeptat, co jim není jasné a je to s ohledem na náš provoz, tzn. že prakticky mohou vyřešit to, co je konkrétně trápí.