Přeskočit na obsah

hygienický balíček

  • Autor: Doubravka

    hygienický balíček
    Dobrý den,milé kolegyně.Včera jsem dostala pozvánku na seminář k novým nařízením EU k hygieně potravin a pokrmů.Píšou, že od 1.1.2006 má platit „hygienický balíček“.Slyším to poprvé.Víte o tom něco.jak je to u Vás s různými semináři a školeními pro vedoucí školních jídelen.U nás nic není, a když už je tak se to ani nedozvím. Dřív to bývalo lepší,alespoń jedou do roka něco bylo, ale teď ani ťuk.Zdravím.

    • Autor: L

      Re: hygienický balíček
      O hygienickém balíčku jsem neslyšela, školení nebo semináře se u nás také nekonají.

    • Autor: L

      Re: hygienický balíček
      O hygienickém balíčku jsem neslyšela, školení nebo semináře se u nás také nekonají.

    • Autor: L

      Re: hygienický balíček
      O hygienickém balíčku jsem neslyšela, školení nebo semináře se u nás také nekonají.

    • Autor: Mirís

      Re: hygienický balíček
      Evropský parlament schválil „hygienický balíček“ týkající se bezpečnosti potravin, zejména živočišného původu. Nová legislativa důsledněji zavádí zásadu plné odpovědnosti výrobců za bezpečnost potravin v celém řetězci „od farmy až po vidličku“ a rozšiřuje uplatnění analýzy možných rizik a kritických bodů již v prvovýrobě, zejména při zpracování masa.

    • Autor: Mirís

      Re: hygienický balíček
      Evropský parlament schválil „hygienický balíček“ týkající se bezpečnosti potravin, zejména živočišného původu. Nová legislativa důsledněji zavádí zásadu plné odpovědnosti výrobců za bezpečnost potravin v celém řetězci „od farmy až po vidličku“ a rozšiřuje uplatnění analýzy možných rizik a kritických bodů již v prvovýrobě, zejména při zpracování masa.

    • Autor: Mirís

      Re: hygienický balíček
      Evropský parlament schválil „hygienický balíček“ týkající se bezpečnosti potravin, zejména živočišného původu. Nová legislativa důsledněji zavádí zásadu plné odpovědnosti výrobců za bezpečnost potravin v celém řetězci „od farmy až po vidličku“ a rozšiřuje uplatnění analýzy možných rizik a kritických bodů již v prvovýrobě, zejména při zpracování masa.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se