Přeskočit na obsah

Instantní polévky a omáčky

  • Autor: markéta

    Instantní polévky a omáčky
    Může mi někdo sdělit své zkušenosti s používáním instantních polévek a omáček? Např. Vitana nebo Knorr?

    • Autor: Zdena

      Re: Instantní polévky a omáčky
      Instantí polévky ani omáčky v jídelně nepoužívám. Ochutnala
      jsem rajskou omáčku v prášku a byla to hrůza, moje kuchařky udělají rajskou,že se po ní děti jen olizují.Nejsem zastáncem jídla v prášku ve školní kuchyni, myslím,že doma mají děti tohoto jídla dost,tak proč ještě ve Š.J.To je můj názor,jinak se musíte rozhodnout podle sebe.Přeji Vám hodně spokojených strávníků.

      • Autor: alfy

        Re: Instantní polévky a omáčky
        Zbytečně drahé, málo co je dobré. Nekvalitní. Lépe používat základní suroviny k přípravě polévek a omáček.

    • Autor: Ivča

      Re: Instantní polévky a omáčky
      Zajímalo by mě, jak je to ve školní jídelně s vývary. Jak děláte vývarové polévky? Z masa nebo používáte instantní? Nebo těmi instantními jenom dochucujete?

    • Autor: Písnička

      Re: Instantní polévky a omáčky
      Instantní vývary – polévky používáme pouze jako dochucovadlo, což je úžasná věc. Nebo uzený přidáváme k luštěninovým pokrmům ap. Samotný vývar děšláme z masa. Krásný start do nového školního roku.

    • Autor: Zdena

      Re: Instantní polévky a omáčky
      U nás to děláme také tak. Vývar z masa je při rajské,koprovce atd.Občas vývar uděláme z vepřových kostí,nebo kuřecí polévkové směsi. Hezký zbytek prázdnin.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se