Přeskočit na obsah

Inventura majetku

  • Autor: Bohumíra

    Inventura majetku
    Dobrý den, kdo u Vás na jídelně připravuje inventarizaci majetku, podílí se všichni zaměstnanci? Konečný seznam majetku vypracuje účetní?

    • Autor: jentak

      Inventarizaci si děláme sami, děvčata vše spočítají, podle počtů zbytek drobného inventáře /misky, talíře, skleničky apod./ vyřadíme z evidence, vytiskneme seznamy, podepíšeme a odevzdáme. Všude to je jiné, někde si to vedou
      na kartách, jinde používají program majetek….

    • Autor: pepinda

      u nás inventuru připraví účetní, ale jen majetek nad 500,-Kč. Lžičky, misky a drobný materiál jde do spotřeby, tak ho nepřepočítáváme.

    • Autor: Leila

      Kolegové, kolegyně… máte prosím vytvořenu směrnici na provádění měsíční inventury skladu v kuchyni? Mohli byste mi ji prosím poskytnout k nahlédnutí. Mám vypracovat a nevím si rady. Děkuji za pomoc L.

      • Autor: Valentýna

        Měsíční inventuru nedělám – nestíhám. Dříve jsme ji dělaly s hlavní kuchařkou, ale s přibývajícími povinnostmi a strávníky jsem to vypustila (vzhledem k tomu, že zboží přijímám, tak mám přehled a vím, co ve skladu je a snažím se mít malé zásoby). Směrnice – no napište si, co budete každý měsíc ve skladu dělat, kdo to bude dělat a ke kterému datu. Co budete dělat s rozdíly, které zjistíte a kdo je bude hradit a jak. Kdo má za co jakou odpovědnost.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se