Přeskočit na obsah

Jak udržet knedliky teplé v konvektomatu

  • Autor: Iva 108

    Jak udržet knedliky teplé v konvektomatu
    Prosím o radu zkušených kuchařinek, jak, na kolik stupňů a v jakých nádobách udržujete nakrájené houskové knedliky v konvektomatu, aby do výdeje neoschly.Za jakékoli vychytávky budu moc ráda

    • Autor: Anička

      Dobrý den, my máme přímo program na udržení teplého pokrmu( konvektomat Retigo), je to na páru 70 stupnů. A je to fajn, nerozvaří se, ani neosychají. Ale chce to vyzkoušet, každý konvektomat to má jinak.

    • Autor: zdenouš

      Máme konvektomat od Retiga Vision.Nakrájené knedlíky v děrované gastronádobě přikryté poklicí se dají do konvektomatu.Ten má program regenerace. Předehřeje se na 95 st ,vloží se gastronádoba s knedlíky a oni se ohřívají na 75 st, při 100% vlhkosti,neomezený čas.Je to porfektní,nejsou vůbec oschlé,vřele doporučuji.Konkektomat máme nový,před tímto jsme měli 20let starý,tam se musel navolit čas a stupně.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se