Přeskočit na obsah

jak upravit lososa

  • Autor: Tomík

    jak upravit lososa
    Prosím o radu a zkušenost . Objednala jsem mletého lososa. Pár receptů je na internetu. Spíš mi jde o to,jestli jste dělali lososí karbanátky,nebo připravenou směs pekli na plechu a jak to dopadlo,popř.nějakou vychytávku ohledně dochucení.Děkuji.

    • Autor: ivka6

      Připadá mi, že zpracovávat lososa na karbanátky je škoda. Lepší je porce masa. Maso dáme kůží na plech, pokapeme olejem, posypeme opraženou strouhánkou na másle, přidáme koření na ryby, nebo čerstvé bylinky, krystalovou sůl a pečeme s  programem s párou 10 minut a pak horký vzduch 3-5 minut. Nesmí být oschlé, to by byl dvakrát mrtvá ryba. na hotovou porci dáváme plátek citronu nebo pomeranče. K tomu bramborové nebo hráškové, batátové, mrkvové pyré.

    • Autor: Zdenouš

      Maso na karbanátky z lososa není třeba nijak zvlášť ochucovat,stačí sůl popřípadě citronová šťáva a petrželka.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se