Přeskočit na obsah

jak upravit lososa

  • Autor: Tomík

    jak upravit lososa
    Prosím o radu a zkušenost . Objednala jsem mletého lososa. Pár receptů je na internetu. Spíš mi jde o to,jestli jste dělali lososí karbanátky,nebo připravenou směs pekli na plechu a jak to dopadlo,popř.nějakou vychytávku ohledně dochucení.Děkuji.

    • Autor: Eva2

      Dobrý den, nemám zkušenost s kupovanou mletou směsí, ale děláme rybí karbanátky svoje. Klasickou rybu umeleme, okořeníme, zaděláme těsto a placičky pečeme na pečícím papíře v troubě – vše bez tuku. Na ochucení těsta se nám nejvíce osvědčily čerstvé bylinky, zelené natě nebo česnek.Doplńujeme zeleninovým salátem a dobrota je na světě.

    • Autor: zdenouš

      Kupuji,ořezané chlazené kousky lososa,z nich dělám losososvý burgr,nebo je používám do těstovin,mimochodem objevila jsem výrobce chlazených čerstvých těstovin na Vysočině,jsou vynikající.Z kousků lososa dělám i polévky.Finská polévka s lososem,smetanový krém z lososa s koprem,polévka z lososa s kokosovým mlékem,severská polévka s lososem.Recept na burgr z lososa.Losos,strouhanka,vejce,sůl,citron,cibule a olej na potření pečícího papíru,peču v konvektomatu.Doporučuji vynikající jídlo

    • Autor: zdenouš

      Bidvest

    • Autor: Zdenouš

      Nenapsala jsem,že maso meleme,ala snad to každého napadne.

    • Autor: Zdenouš

      Nenapsala jsem,že maso na burgr meleme,ale to snad každého napadne.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se