Přeskočit na obsah

jaký kuskus a jak ho upravit ?

  • Autor: majka

    jaký kuskus a jak ho upravit ?
    Spousta dodavatelů nám nabízí kuskus, jak ho upravit a kam zařadit ve spotřebním koši ? Díky všem za radu

    • Autor: Jana

      Re: jaký kuskus a jak ho upravit ?
      Kuskus je obilovina nám do koše nepomůže.

    • Autor: Evča 1

      Re: jaký kuskus a jak ho upravit ?
      Kuskus mám zařazený jako ostatní potraviny. Chutí připomíná těstoviny. Jsou to takové drobné kuličky, které se nevaří, jen se přelévají vroucí tekutinou. To podle druhu jídla. Kuskus prodávají jak z bílé pšenice, tak je i kuskus celozrnný, špaldový. Děláme ho jako jako rizoto – mělo obrovský úspěch, pak sladký nákyp s ovocem – nezbyl ani drobeček a tento týden jako přílohu ke kuřecímu plátku se zeleninovou oblohou. Zbytky jsou minimální. Dětem i dospělím kuskus chutná.

    • Autor: m.k.

      Re: jaký kuskus a jak ho upravit ?
      Na krajské konferenci jej podávali zalitý místo horké vody zeleninovým vývarem,bylo to jako příloha moc dobré a hlavně zase něco jiného. Mohu jen doporučit a hostitelské firmě děkujeme za nápad.

      • Autor: Evča 1

        Re: jaký kuskus a jak ho upravit ?
        Pokud ho připravujeme na slano, tak používáme vývar, pokud na sladko, tak teplý sirup.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se