již potřetí HACCP
O HACCP se toho napsalo již dost. stále mi ale není jasno jak začít. Do čeho psát,snad ne sešit a psát jak slohovku. Bude to nějaký tiskopis kam zapisovat teploty. Nějaký konkrétní návod, to mi stále chybí. Od něčeho se odrazit. Školení byly to je pravda, ale mě osobně nedaly co jsem očekávala. Byla jsem vyslána na školení za 220,–Kč , abych se to naučila a pokud možno škola nemusela investovat do zpracování firmou za nějakých 8000,- Kč. Přijela jsem jen o málo chytřejší než jsem tam jela.Mám ten pocit sama, nebo jste na tom obdobně?.Zdraví Zdena
Re: již potřetí HACCP
Milá Zdeno,
nedivím se Vám, ale pokud si neseženete opravdu podrobné materiály, není ve Vaší moci HACCP zpracovat, ne že byste byla neschopná, to ne, ale ta problematika je velice složitá, je to tak na 2 měsíce večerního studia. Jestli chcete pomoci, zavolejte na 777 618 653 a Váš problém odborně, dobře a z přehledem vyřeším, protože jsem připravena pomoci zvláště těm školám, které nemají na drahé počítačové zpracování, které není ani nutné. Kdybyste byla na konferenci o ŠS v Pardubicích, věděla byste o mně a poznala, že se v HACCP dobře orientuji, navíc svůj projekt proškoluji a to především kuchařky, které se systémem pracuji. Dagmar
Re: již potřetí HACCP
Milá Zdeno,
nedivím se Vám, ale pokud si neseženete opravdu podrobné materiály, není ve Vaší moci HACCP zpracovat, ne že byste byla neschopná, to ne, ale ta problematika je velice složitá, je to tak na 2 měsíce večerního studia. Jestli chcete pomoci, zavolejte na 777 618 653 a Váš problém odborně, dobře a z přehledem vyřeším, protože jsem připravena pomoci zvláště těm školám, které nemají na drahé počítačové zpracování, které není ani nutné. Kdybyste byla na konferenci o ŠS v Pardubicích, věděla byste o mně a poznala, že se v HACCP dobře orientuji, navíc svůj projekt proškoluji a to především kuchařky, které se systémem pracuji. Dagmar
Re: již potřetí HACCP
Milá Zdeno,
nedivím se Vám, ale pokud si neseženete opravdu podrobné materiály, není ve Vaší moci HACCP zpracovat, ne že byste byla neschopná, to ne, ale ta problematika je velice složitá, je to tak na 2 měsíce večerního studia. Jestli chcete pomoci, zavolejte na 777 618 653 a Váš problém odborně, dobře a z přehledem vyřeším, protože jsem připravena pomoci zvláště těm školám, které nemají na drahé počítačové zpracování, které není ani nutné. Kdybyste byla na konferenci o ŠS v Pardubicích, věděla byste o mně a poznala, že se v HACCP dobře orientuji, navíc svůj projekt proškoluji a to především kuchařky, které se systémem pracuji. Dagmar
Re: již potřetí HACCP
Milá Dášo,
nejsem ze Sukolomi, jsem ze Svitav, proškoluji ty, kteří se mnou spolupracijí na projektu, jinak školím na přednáškách a nyní zrovna budu na KHS v Hradci Králové 3.6. 04ve 13 hodin, kde budu podrobně školit o zavádění HACCP v praxi, přesně povedu ruku těm, kteří se systémem budou praovat. Není to suchá teorie, té už bylo dost, praxe je zde důležitá neméně. Ještě tam budou řečeny rozdíly ve vyhlášse 137 oproti 107 doktorkou z KHS. To celé za 300 Kč, ale ten kdo se zúčastní bude odcházet a bude rozumět jak nyní v praxi na kuchyni.
Hezký zbytek dne. Dagmar
Autor: Dagmar
Re: již potřetí HACCP
milá zuzano, ano jsem ze Svitav, neříkají Vám Šerloku?
Re: již potřetí HACCP
Milá Dášo,
nejsem ze Sukolomi, jsem ze Svitav, proškoluji ty, kteří se mnou spolupracijí na projektu, jinak školím na přednáškách a nyní zrovna budu na KHS v Hradci Králové 3.6. 04ve 13 hodin, kde budu podrobně školit o zavádění HACCP v praxi, přesně povedu ruku těm, kteří se systémem budou praovat. Není to suchá teorie, té už bylo dost, praxe je zde důležitá neméně. Ještě tam budou řečeny rozdíly ve vyhlášse 137 oproti 107 doktorkou z KHS. To celé za 300 Kč, ale ten kdo se zúčastní bude odcházet a bude rozumět jak nyní v praxi na kuchyni.
Hezký zbytek dne. Dagmar
Autor: Dagmar
Re: již potřetí HACCP
milá zuzano, ano jsem ze Svitav, neříkají Vám Šerloku?
Re: již potřetí HACCP
Milá Dášo,
nejsem ze Sukolomi, jsem ze Svitav, proškoluji ty, kteří se mnou spolupracijí na projektu, jinak školím na přednáškách a nyní zrovna budu na KHS v Hradci Králové 3.6. 04ve 13 hodin, kde budu podrobně školit o zavádění HACCP v praxi, přesně povedu ruku těm, kteří se systémem budou praovat. Není to suchá teorie, té už bylo dost, praxe je zde důležitá neméně. Ještě tam budou řečeny rozdíly ve vyhlášse 137 oproti 107 doktorkou z KHS. To celé za 300 Kč, ale ten kdo se zúčastní bude odcházet a bude rozumět jak nyní v praxi na kuchyni.
Hezký zbytek dne. Dagmar
Autor: Dagmar
Re: již potřetí HACCP
milá zuzano, ano jsem ze Svitav, neříkají Vám Šerloku?
již potřetí HACCP
Autor: Zdena
již potřetí HACCP
O HACCP se toho napsalo již dost. stále mi ale není jasno jak začít. Do čeho psát,snad ne sešit a psát jak slohovku. Bude to nějaký tiskopis kam zapisovat teploty. Nějaký konkrétní návod, to mi stále chybí. Od něčeho se odrazit. Školení byly to je pravda, ale mě osobně nedaly co jsem očekávala. Byla jsem vyslána na školení za 220,–Kč , abych se to naučila a pokud možno škola nemusela investovat do zpracování firmou za nějakých 8000,- Kč. Přijela jsem jen o málo chytřejší než jsem tam jela.Mám ten pocit sama, nebo jste na tom obdobně?.Zdraví Zdena
Autor: Martina
Re: již potřetí HACCP
Jsme na tom stejně, také mi chybí nějaká předloha nebo alespoň ukázka, jak na tu hrůzu, co nás čeká vyzrát.
Autor: Martina
Re: již potřetí HACCP
Jsme na tom stejně, také mi chybí nějaká předloha nebo alespoň ukázka, jak na tu hrůzu, co nás čeká vyzrát.
Autor: Martina
Re: již potřetí HACCP
Jsme na tom stejně, také mi chybí nějaká předloha nebo alespoň ukázka, jak na tu hrůzu, co nás čeká vyzrát.
Autor: Dagmar Kadlecová
Re: již potřetí HACCP
Milá Zdeno,
nedivím se Vám, ale pokud si neseženete opravdu podrobné materiály, není ve Vaší moci HACCP zpracovat, ne že byste byla neschopná, to ne, ale ta problematika je velice složitá, je to tak na 2 měsíce večerního studia. Jestli chcete pomoci, zavolejte na 777 618 653 a Váš problém odborně, dobře a z přehledem vyřeším, protože jsem připravena pomoci zvláště těm školám, které nemají na drahé počítačové zpracování, které není ani nutné. Kdybyste byla na konferenci o ŠS v Pardubicích, věděla byste o mně a poznala, že se v HACCP dobře orientuji, navíc svůj projekt proškoluji a to především kuchařky, které se systémem pracuji. Dagmar
Autor: Dagmar Kadlecová
Re: již potřetí HACCP
Milá Zdeno,
nedivím se Vám, ale pokud si neseženete opravdu podrobné materiály, není ve Vaší moci HACCP zpracovat, ne že byste byla neschopná, to ne, ale ta problematika je velice složitá, je to tak na 2 měsíce večerního studia. Jestli chcete pomoci, zavolejte na 777 618 653 a Váš problém odborně, dobře a z přehledem vyřeším, protože jsem připravena pomoci zvláště těm školám, které nemají na drahé počítačové zpracování, které není ani nutné. Kdybyste byla na konferenci o ŠS v Pardubicích, věděla byste o mně a poznala, že se v HACCP dobře orientuji, navíc svůj projekt proškoluji a to především kuchařky, které se systémem pracuji. Dagmar
Autor: Dagmar Kadlecová
Re: již potřetí HACCP
Milá Zdeno,
nedivím se Vám, ale pokud si neseženete opravdu podrobné materiály, není ve Vaší moci HACCP zpracovat, ne že byste byla neschopná, to ne, ale ta problematika je velice složitá, je to tak na 2 měsíce večerního studia. Jestli chcete pomoci, zavolejte na 777 618 653 a Váš problém odborně, dobře a z přehledem vyřeším, protože jsem připravena pomoci zvláště těm školám, které nemají na drahé počítačové zpracování, které není ani nutné. Kdybyste byla na konferenci o ŠS v Pardubicích, věděla byste o mně a poznala, že se v HACCP dobře orientuji, navíc svůj projekt proškoluji a to především kuchařky, které se systémem pracuji. Dagmar
Autor: Zuzana
Re: již potřetí HACCP
Milá Dagmar,
nejste Vy ze Svitav?
Autor: Dagmar
Re: již potřetí HACCP
Ne,ne, jsem z Horní Sukolomi
Autor: Dáša
Re: již potřetí HACCP
A kolik stojí takové proškolení?
Autor: Dagmar
Re: již potřetí HACCP
Milá Dášo,
nejsem ze Sukolomi, jsem ze Svitav, proškoluji ty, kteří se mnou spolupracijí na projektu, jinak školím na přednáškách a nyní zrovna budu na KHS v Hradci Králové 3.6. 04ve 13 hodin, kde budu podrobně školit o zavádění HACCP v praxi, přesně povedu ruku těm, kteří se systémem budou praovat. Není to suchá teorie, té už bylo dost, praxe je zde důležitá neméně. Ještě tam budou řečeny rozdíly ve vyhlášse 137 oproti 107 doktorkou z KHS. To celé za 300 Kč, ale ten kdo se zúčastní bude odcházet a bude rozumět jak nyní v praxi na kuchyni.
Hezký zbytek dne. Dagmar
Autor: Dagmar
Re: již potřetí HACCP
milá zuzano, ano jsem ze Svitav, neříkají Vám Šerloku?
Autor: Zuzana
Re: již potřetí HACCP
Milá Dagmar,
nejste Vy ze Svitav?
Autor: Dagmar
Re: již potřetí HACCP
Ne,ne, jsem z Horní Sukolomi
Autor: Dáša
Re: již potřetí HACCP
A kolik stojí takové proškolení?
Autor: Dagmar
Re: již potřetí HACCP
Milá Dášo,
nejsem ze Sukolomi, jsem ze Svitav, proškoluji ty, kteří se mnou spolupracijí na projektu, jinak školím na přednáškách a nyní zrovna budu na KHS v Hradci Králové 3.6. 04ve 13 hodin, kde budu podrobně školit o zavádění HACCP v praxi, přesně povedu ruku těm, kteří se systémem budou praovat. Není to suchá teorie, té už bylo dost, praxe je zde důležitá neméně. Ještě tam budou řečeny rozdíly ve vyhlášse 137 oproti 107 doktorkou z KHS. To celé za 300 Kč, ale ten kdo se zúčastní bude odcházet a bude rozumět jak nyní v praxi na kuchyni.
Hezký zbytek dne. Dagmar
Autor: Dagmar
Re: již potřetí HACCP
milá zuzano, ano jsem ze Svitav, neříkají Vám Šerloku?
Autor: Zuzana
Re: již potřetí HACCP
Milá Dagmar,
nejste Vy ze Svitav?
Autor: Dagmar
Re: již potřetí HACCP
Ne,ne, jsem z Horní Sukolomi
Autor: Dáša
Re: již potřetí HACCP
A kolik stojí takové proškolení?
Autor: Dagmar
Re: již potřetí HACCP
Milá Dášo,
nejsem ze Sukolomi, jsem ze Svitav, proškoluji ty, kteří se mnou spolupracijí na projektu, jinak školím na přednáškách a nyní zrovna budu na KHS v Hradci Králové 3.6. 04ve 13 hodin, kde budu podrobně školit o zavádění HACCP v praxi, přesně povedu ruku těm, kteří se systémem budou praovat. Není to suchá teorie, té už bylo dost, praxe je zde důležitá neméně. Ještě tam budou řečeny rozdíly ve vyhlášse 137 oproti 107 doktorkou z KHS. To celé za 300 Kč, ale ten kdo se zúčastní bude odcházet a bude rozumět jak nyní v praxi na kuchyni.
Hezký zbytek dne. Dagmar
Autor: Dagmar
Re: již potřetí HACCP
milá zuzano, ano jsem ze Svitav, neříkají Vám Šerloku?