Kam zařadit pomazánkové máslo????
Dobrý den, už druhý den pátrám po tom, do čeho na skladové kartě zařadit pomazánkové máslo. Bývalá vedoucí ho má vedený jako tuk s koeficientem 1,0. Není to hloupost? Za mě je to mléčný výrobek teda… Poradí mi někdo?
Lze ho zařadit takto: 0,3 tuky a 0,7 mléčné výrobky, ale většinou se doporučuje jen 0,3 tuky / na etiketě máte napsané složení a podle toho to zařadíte/
Kam zařadit pomazánkové máslo????
Autor: Irenka83
Kam zařadit pomazánkové máslo????
Dobrý den, už druhý den pátrám po tom, do čeho na skladové kartě zařadit pomazánkové máslo. Bývalá vedoucí ho má vedený jako tuk s koeficientem 1,0. Není to hloupost? Za mě je to mléčný výrobek teda… Poradí mi někdo?
Autor: jentak
https://jidelny.cz/show.aspx?id=628
Lze ho zařadit takto: 0,3 tuky a 0,7 mléčné výrobky, ale většinou se doporučuje jen 0,3 tuky / na etiketě máte napsané složení a podle toho to zařadíte/
Autor: Marie 1401
Zařazené máme jako tuky, koeficient 0,6
Váha 150 gr.
Autor: Líída
na školeních vždycky říkají, že jen tuk 0,3
Autor: Dadasov
Tuk a mlecny vyrobek