Přeskočit na obsah

Kapr

  • Autor: Vendula

    Kapr
    Pěkný den všem.Mám otázku – připravujete dětem kapra? Koupili jsme dobrou českou rybu,
    připravili jsme ji s velikou péčí, abychom předešli výhradám ke kvalitě přípravy. Kapr byl výborný. Ovšem opět jsme zjistili, že většina našich dětí není z domova vychovávána, chce se mi říct k ničemu. I když se našlo několik jedinců,kteří rybu snědly a pochvalovaly si, ostatní se s kaprem setkali snad poprvé, divili se,že ryba má kostičky, že má tmavou kůži,že má bílé až růžové maso atd. Jsem ostřílený matador, ale občas je mi smutno. Jak je to u Vás?

    • Autor: Tara

      Mě taky je každou chvíli smutno, neoberou pořádně kuře natož aby hledaly kosti v rybách, nejraději mají mleté maso, protože ho nemusejí kousat a nemusí to být vždy hambáč.

    • Autor: andy1

      No já osobně bych si rybu s kostmi na triko nevzala. Ryby se nám osvědčili jen obalené a to jim je jedno, zda je to treska, losos, pangas, to se vždycky sní. Ryba na přírodně není v kurzu. Obalené ryby pečeme v troubě na sucho, takže i zdravě.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se