kbelík
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jaké kbelíky (vědra) používáte ve školní kuchnyni. Kuchařky chtěly objednat smaltované,ale pán z gastro potřeb mi řekl,že má jedině nerez nebo potravin.plast. Nerez se dost rozpálí, když tam nalijeme horkou omáčku a u plastového je ucho jen drát a myslím si že se to bude špatně nosit. jak to máte vy?
dobrý den,
když ji vytáčíme z kotle. mléko pro MŠ také ohříváme v kotli nebo kýble používáme na rozmíchání zavářky do polévky apod. vy nepoužíváte kýble?
Dobrý den, tak to jsem netušila. V kotlích nevaříme, jen v pánvích a odtud to jde přelít rovnou do gastronádob. Asi vaříte pro hodně strávníků, u nás používáme kbelíky jen na čaj a to klasické plastové.
Na horké nerez(omáčky),čaj 5l kbelík plast(je lehčí na nalévání do termosu,lepší manipulace) a na mouku plast.kbelíky normálně.
Nerez.kb.jsou v poho.Smalt se nám neosvědčil otloukal se.Taky vytáčíme om.rovnou do hrnce,máme takový vozítko na kolečkách aby jsme se dostaly pod zobáček a necákalo to na všechny strany.Co je horké nerez,co je chladné plast,asi tak.
Sartuno, pokud se podíváte např. na stránky firmy Mmilenium.cz, máte tam v sekci „vědra „různé druhy kbelíků, včetně vámi požadovaných smaltovaných. Pokud se týká plastových, mají tam s normálním uchem, ne s drátěným. Jinak to děláme stějně jako haris, na chladné plast, na horké nerez.
kbelík
Autor: Sartuna
kbelík
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jaké kbelíky (vědra) používáte ve školní kuchnyni. Kuchařky chtěly objednat smaltované,ale pán z gastro potřeb mi řekl,že má jedině nerez nebo potravin.plast. Nerez se dost rozpálí, když tam nalijeme horkou omáčku a u plastového je ucho jen drát a myslím si že se to bude špatně nosit. jak to máte vy?
Autor: andy1
Dobrý den. Můžu se zeptat, na co potřebujete kbelíky na omáčku????
Autor: Sartuna
dobrý den,
když ji vytáčíme z kotle. mléko pro MŠ také ohříváme v kotli nebo kýble používáme na rozmíchání zavářky do polévky apod. vy nepoužíváte kýble?
Autor: andy1
Dobrý den, tak to jsem netušila. V kotlích nevaříme, jen v pánvích a odtud to jde přelít rovnou do gastronádob. Asi vaříte pro hodně strávníků, u nás používáme kbelíky jen na čaj a to klasické plastové.
Autor: Alena II.
Nerez kbelíky používáme již dlouho. Oproti smaltovaným mají tu výhodu, že neoprýskají.
Pokud je ucho horké, není nic jednoduššího, než použít chňapku.
Autor: haris
Na horké nerez(omáčky),čaj 5l kbelík plast(je lehčí na nalévání do termosu,lepší manipulace) a na mouku plast.kbelíky normálně.
Nerez.kb.jsou v poho.Smalt se nám neosvědčil otloukal se.Taky vytáčíme om.rovnou do hrnce,máme takový vozítko na kolečkách aby jsme se dostaly pod zobáček a necákalo to na všechny strany.Co je horké nerez,co je chladné plast,asi tak.
Autor: Alena II.
Sartuno, pokud se podíváte např. na stránky firmy Mmilenium.cz, máte tam v sekci „vědra „různé druhy kbelíků, včetně vámi požadovaných smaltovaných. Pokud se týká plastových, mají tam s normálním uchem, ne s drátěným. Jinak to děláme stějně jako haris, na chladné plast, na horké nerez.