Přeskočit na obsah

klokani maso

  • Autor: ilca

    klokani maso
    Chtěla bych se zeptat, jestli jste náhodou vařili z klokaního masa a  na jaký způsob. Jjak jste uspěli u strávníků.Děkuji.

    • Autor: japol

      Re: klokani maso
      Dobrý den,
      z klokaního masa jsme vařili, protože jsme byli zvědavé, jak chutná. Upravovali jsme ho podobně, jako přírodní hovězí guláš. U vybíravých strávníků jsme příliš neuspěli, ale převážná většina omáčku snědla a žádná negativní reakce se k nám nedonesla.

    • Autor: jaja

      Re: klokani maso
      Vařili jsme ho, nikdo nic neříkal, připadalo nám trochu divnější než hovězí a mělo jinou barvu

      • Autor: 3w

        Re: klokani maso
        Klokan je výborný a mnohem zdravější a méně kalorické než vepřové nebo hovězí. Děláme z něj například guláš, ale možností je mnoho. Na trhu jsou kuchařky – co vařit z klokana. Doporučuji.

        • Autor: 3w

          Re: klokani maso
          Chudáci klokánci.

          • Autor: ivča

            Re: klokani maso
            A co chudáci kravičky a prasátka?

          • Autor: 3w

            Re: klokani maso
            Hm, pravda, ale klokánci jsou takoví roztomilí. To musíte uznat.

    • Autor: ivča

      Re: klokani maso
      Milé kolegyně,můžete mi říct,jestli jste napsaly do jídelníčku,z čeho ten pokrm vlastně je?A co na to strávníci?Děkuji,zdraví Ivča.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se