Re: klokani maso
Dobrý den,
z klokaního masa jsme vařili, protože jsme byli zvědavé, jak chutná. Upravovali jsme ho podobně, jako přírodní hovězí guláš. U vybíravých strávníků jsme příliš neuspěli, ale převážná většina omáčku snědla a žádná negativní reakce se k nám nedonesla.
Re: klokani maso
Klokan je výborný a mnohem zdravější a méně kalorické než vepřové nebo hovězí. Děláme z něj například guláš, ale možností je mnoho. Na trhu jsou kuchařky – co vařit z klokana. Doporučuji.
klokani maso
Autor: ilca
klokani maso
Chtěla bych se zeptat, jestli jste náhodou vařili z klokaního masa a na jaký způsob. Jjak jste uspěli u strávníků.Děkuji.
Autor: japol
Re: klokani maso
Dobrý den,
z klokaního masa jsme vařili, protože jsme byli zvědavé, jak chutná. Upravovali jsme ho podobně, jako přírodní hovězí guláš. U vybíravých strávníků jsme příliš neuspěli, ale převážná většina omáčku snědla a žádná negativní reakce se k nám nedonesla.
Autor: jaja
Re: klokani maso
Vařili jsme ho, nikdo nic neříkal, připadalo nám trochu divnější než hovězí a mělo jinou barvu
Autor: 3w
Re: klokani maso
Klokan je výborný a mnohem zdravější a méně kalorické než vepřové nebo hovězí. Děláme z něj například guláš, ale možností je mnoho. Na trhu jsou kuchařky – co vařit z klokana. Doporučuji.
Autor: 3w
Re: klokani maso
Chudáci klokánci.
Autor: ivča
Re: klokani maso
A co chudáci kravičky a prasátka?
Autor: 3w
Re: klokani maso
Hm, pravda, ale klokánci jsou takoví roztomilí. To musíte uznat.
Autor: ivča
Re: klokani maso
Milé kolegyně,můžete mi říct,jestli jste napsaly do jídelníčku,z čeho ten pokrm vlastně je?A co na to strávníci?Děkuji,zdraví Ivča.