Ale tolik humoru při pátku. Neshody mám s ředitelem, ale knihu o tom nevedeme :). Ne, vážně, nikdy jsem takový termín neslyšela. Jeden čas jsem vedla knihu, kam jsem zapisovala poruchy strojů a zařízení, ale nikdy to nikoho nezajímalo.
Vážená kolegyně, domnívám se, že myslíte v souvislosti s HACCP vedení kritických bodů při přípravě provozu, vlastního vaření a i u výdeje.
Projdete si celý provoz a zaznamenáte situace, které se odchylují od správně nastavené výrobní praxe. Např. jestli máte staré lednice, budete mít kritickým bodem ověřování teplot uvnitř lednice. Pokud vaříte, dodržujete stanovenou technologii přípravy pokrmů, teplotu pokrmů při výdeji, ověříte, během výdeje teplotu, správné doplňování pokrmů do výdejních vozíků, abyste nesprávnou manipulací anebo ,nížením teploty neohrozili stravované, to tak pro příklad, jinak nevím, co jste měla na mysli, a ostatní příspěvky jsou humorné.
Dobrý den, co je formulář o nezvládnutém výrobku? Myslela jsem, že ve školní jídelně se zvládne vše, jak ho používáte? Myslím ten formulář? Děkuji a přeji hezký den
Kniha neshod
Autor: Moli
Kniha neshod
Dobrý den,
vede někdo z vás záznamy neshod v souvislosti S HACCP?
Nevím co vše má být v souvislosti s neshodami zapsáno.
Děkuji
Autor: Valentýna
Ale tolik humoru při pátku. Neshody mám s ředitelem, ale knihu o tom nevedeme :). Ne, vážně, nikdy jsem takový termín neslyšela. Jeden čas jsem vedla knihu, kam jsem zapisovala poruchy strojů a zařízení, ale nikdy to nikoho nezajímalo.
Autor: Jitka/arne
Dobrý den -žádnou knihu nevedu.Jitka
Autor: zdenouš
Žasnu nad tím,co za konspirační teorie dokážete vymyslet.
Autor: ivka6
Vážená kolegyně, domnívám se, že myslíte v souvislosti s HACCP vedení kritických bodů při přípravě provozu, vlastního vaření a i u výdeje.
Projdete si celý provoz a zaznamenáte situace, které se odchylují od správně nastavené výrobní praxe. Např. jestli máte staré lednice, budete mít kritickým bodem ověřování teplot uvnitř lednice. Pokud vaříte, dodržujete stanovenou technologii přípravy pokrmů, teplotu pokrmů při výdeji, ověříte, během výdeje teplotu, správné doplňování pokrmů do výdejních vozíků, abyste nesprávnou manipulací anebo ,nížením teploty neohrozili stravované, to tak pro příklad, jinak nevím, co jste měla na mysli, a ostatní příspěvky jsou humorné.
Autor: Emča
Dobrý den,
mě jen napadá, jestli se nejedná o formulář z HACCP „Záznam o nezvládnutém výrobku“.
Autor: rohlik
Dobrý den, co je formulář o nezvládnutém výrobku? Myslela jsem, že ve školní jídelně se zvládne vše, jak ho používáte? Myslím ten formulář? Děkuji a přeji hezký den