Přeskočit na obsah

koblihy

  • Autor: mona

    koblihy
    Prosím o radu při smažení koblih nebo bavorských vdolečků.Je pouze ta možnost,že je musím smažit v oleji nebo je můžu dělat i v konvektomatu?Nemám s tím zkušenost a nikde se nemůžu žádné rady dopídit.Díky za odpovědi

    • Autor: Ilča

      Re: koblihy
      Ahojky,bavorské vdolečky děláme tak 3 krát za školní rok a smažíme je na pánvy.Jedna vkládá nakynuté vdolečky s dolíčkem do spod a druhá je obrací a vyndává.Je to zhruba asi na 150 porcí.V konvektomatu jsme to ani neskoušeli.Myslím si,že by to asi nešlo.Hezký den.

      • Autor: Iva

        Re: koblihy
        Dobrý večer, jsme ÚSP a koblihy a vdolečky děláme dost často, mají je velmi rádi. Smažíme v pánvi na 100% tuku. Děláme asi 700 koblih a smaží je jedna kuchařka.V konvektomatu to ani nezkoušejte, určitě by to nešlo.Hodně zdaru.

        • Autor: božidarka

          Re: koblihy
          A kolik dáváte na porci,my máme 1000 strávníků a musely bychom dělat už v noci.

    • Autor: Ludmila

      Re: koblihy
      Koblihy nelze smažit v konvevektomatu.
      Taky jsme se těšily, ale smažíme v pánvi po staru.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se