konvektomat
Dobrý den, nemá někdo prosím zkušenost s líčky na zelenině, jak připravit v konvektomatu? Předpokládáme pomalé vaření přes noc, ale pokud jste někdo dělal prosím o zkušenosti.Děkuji a přeji hezký den
Dělám přes noc hovězí maso.Líčka bych dělala tak nejvýš 4 nebo 5 hodin při 76st.Ale asi bych si to nejdřív vyzkoušela.Ještě jsem je nezkoušela,když nabízejí mražená,tak nejsou česká.
Děkuji za zprávu, líčka se povedla. Zkoušeli jsme na 100 stupňů, čas 6 hodin.Byla krásně měkká, příště musime ubrat čas, protože při porcování se až rozpadala. Přeji hezký den
Rohlík, prosím, vařily jste přes noc? Jak máte ošéfované z hlediska bezpečnosti, že je zapnutý spotřebič a není nikdo na pracovišti? Kdyby došlo ke zkratu a tak? Holky se mi toho bojí, navíc tedy nemáme programovatelný konvektomat, musel bych to zapnout při odchodu.
Vaříme již několik let, maso je měkké, zapneme při odchodu a nastavíme čas, kdy se vypne. Mám pouze pravidelné revize na velké spotřebiče, má svůj jistič a přepěťovou ochranu, nic víc neřeším. Přeji hezký den
Dobré ráno, taky nemohu péct přes noc. Mám dokonce vydané prohlášení od firmy vyrábějící konvektomat, že je to bezpečné a zajištěné. Bohužel, v návodu je – nenechávat bez dozoru. Vedení konzultovalo s bezpečákem a zakázali to.
Dobrý den, připravovali jsme již 2 x líčka v konvektomatu tentýž den co byly na jídelníčku. Teplota 165 st.C, doba přípravy 2 hodiny. Poslední hodinu jsme přikryli druhým pekáčem. Líčka byly měkké, moc chutné.
konvektomat
Autor: rohlik
konvektomat
Dobrý den, nemá někdo prosím zkušenost s líčky na zelenině, jak připravit v konvektomatu? Předpokládáme pomalé vaření přes noc, ale pokud jste někdo dělal prosím o zkušenosti.Děkuji a přeji hezký den
Autor: zdenouš
Dělám přes noc hovězí maso.Líčka bych dělala tak nejvýš 4 nebo 5 hodin při 76st.Ale asi bych si to nejdřív vyzkoušela.Ještě jsem je nezkoušela,když nabízejí mražená,tak nejsou česká.
Autor: rohlik
Děkuji za zprávu, líčka se povedla. Zkoušeli jsme na 100 stupňů, čas 6 hodin.Byla krásně měkká, příště musime ubrat čas, protože při porcování se až rozpadala. Přeji hezký den
Autor: Pepča
Rohlík, prosím, vařily jste přes noc? Jak máte ošéfované z hlediska bezpečnosti, že je zapnutý spotřebič a není nikdo na pracovišti? Kdyby došlo ke zkratu a tak? Holky se mi toho bojí, navíc tedy nemáme programovatelný konvektomat, musel bych to zapnout při odchodu.
Autor: rohlik
Vaříme již několik let, maso je měkké, zapneme při odchodu a nastavíme čas, kdy se vypne. Mám pouze pravidelné revize na velké spotřebiče, má svůj jistič a přepěťovou ochranu, nic víc neřeším. Přeji hezký den
Autor: Hanka100
Dobré ráno, taky nemohu péct přes noc. Mám dokonce vydané prohlášení od firmy vyrábějící konvektomat, že je to bezpečné a zajištěné. Bohužel, v návodu je – nenechávat bez dozoru. Vedení konzultovalo s bezpečákem a zakázali to.
Autor: Zdenouš
Já osobně bych ubrala spíš čas, krásný den
Autor: zdenouš
Mám to naprosto stejné,jako u rohlíka.
Autor: Věra1
Dobrý den, připravovali jsme již 2 x líčka v konvektomatu tentýž den co byly na jídelníčku. Teplota 165 st.C, doba přípravy 2 hodiny. Poslední hodinu jsme přikryli druhým pekáčem. Líčka byly měkké, moc chutné.