Přeskočit na obsah

konvektomat

  • Autor: rohlik

    konvektomat
    Dobrý den, nemá někdo prosím zkušenost s líčky na zelenině, jak připravit v konvektomatu? Předpokládáme pomalé vaření přes noc, ale pokud jste někdo dělal prosím o zkušenosti.Děkuji a přeji hezký den

    • Autor: zdenouš

      Dělám přes noc hovězí maso.Líčka bych dělala tak nejvýš 4 nebo 5 hodin při 76st.Ale asi bych si to nejdřív vyzkoušela.Ještě jsem je nezkoušela,když nabízejí mražená,tak nejsou česká.

    • Autor: rohlik

      Děkuji za zprávu, líčka se povedla. Zkoušeli jsme na 100 stupňů, čas 6 hodin.Byla krásně měkká, příště musime ubrat čas, protože při porcování se až rozpadala. Přeji hezký den

      • Autor: Pepča

        Rohlík, prosím, vařily jste přes noc? Jak máte ošéfované z hlediska bezpečnosti, že je zapnutý spotřebič a není nikdo na pracovišti? Kdyby došlo ke zkratu a tak? Holky se mi toho bojí, navíc tedy nemáme programovatelný konvektomat, musel bych to zapnout při odchodu.

        • Autor: rohlik

          Vaříme již několik let, maso je měkké, zapneme při odchodu a nastavíme čas, kdy se vypne. Mám pouze pravidelné revize na velké spotřebiče, má svůj jistič a přepěťovou ochranu, nic víc neřeším. Přeji hezký den

        • Autor: Hanka100

          Dobré ráno, taky nemohu péct přes noc. Mám dokonce vydané prohlášení od firmy vyrábějící konvektomat, že je to bezpečné a zajištěné. Bohužel, v návodu je – nenechávat bez dozoru. Vedení konzultovalo s bezpečákem a zakázali to.

    • Autor: Zdenouš

      Já osobně bych ubrala spíš čas, krásný den

    • Autor: zdenouš

      Mám to naprosto stejné,jako u rohlíka.

    • Autor: Věra1

      Dobrý den, připravovali jsme již 2 x líčka v konvektomatu tentýž den co byly na jídelníčku. Teplota 165 st.C, doba přípravy 2 hodiny. Poslední hodinu jsme přikryli druhým pekáčem. Líčka byly měkké, moc chutné.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se