kosti
Mám dotaz ohledně vyvařování kosti na polévkový základ. Začinám procovat v nové škole, kde používají kosti ale v předchozím zaměstnání to by-lo zakázáno. A druhý dotaz bych chtěla poradit jak často používat telecí maso a vnitřnosti. Děkuji
Re: kosti
Dobrý den,
v naší kuchyni používáme kosti pro přípravu vývaru. Z masny nám dodávají kosti hovězí z holení a vepřové kosti. Masna pracuje pod přísným veterinárním dohledem. Nedodává ale hovězí harfy, protože tam vede mícha, z důvodu nemoci šílených krav. Telecí maso nevaříme a vnitřnosti jednou týdně. Mezi našimi strávníky není o vnitřnosti zájem. Vaříme pro střední školu, tedy kategorie 15 let a výše. Vše nejlepší v novém roce přeje Marcela
Re: kosti
Dobrý den,
v naší kuchyni používáme kosti pro přípravu vývaru. Z masny nám dodávají kosti hovězí z holení a vepřové kosti. Masna pracuje pod přísným veterinárním dohledem. Nedodává ale hovězí harfy, protože tam vede mícha, z důvodu nemoci šílených krav. Telecí maso nevaříme a vnitřnosti jednou týdně. Mezi našimi strávníky není o vnitřnosti zájem. Vaříme pro střední školu, tedy kategorie 15 let a výše. Vše nejlepší v novém roce přeje Marcela
Re: kosti
Dobrý den,
v naší kuchyni používáme kosti pro přípravu vývaru. Z masny nám dodávají kosti hovězí z holení a vepřové kosti. Masna pracuje pod přísným veterinárním dohledem. Nedodává ale hovězí harfy, protože tam vede mícha, z důvodu nemoci šílených krav. Telecí maso nevaříme a vnitřnosti jednou týdně. Mezi našimi strávníky není o vnitřnosti zájem. Vaříme pro střední školu, tedy kategorie 15 let a výše. Vše nejlepší v novém roce přeje Marcela
Re: kosti
kosti do vývaru také používáme. Myslím, že polévka bez vývaru je planá. Musela by se dochutit různými přípravky-masox, různé polévkové tekuté nebo sypké koření, které obsahuje daleko víc škodlivin, než ta trocha kostí.
Re: kosti
kosti do vývaru také používáme. Myslím, že polévka bez vývaru je planá. Musela by se dochutit různými přípravky-masox, různé polévkové tekuté nebo sypké koření, které obsahuje daleko víc škodlivin, než ta trocha kostí.
Re: kosti
kosti do vývaru také používáme. Myslím, že polévka bez vývaru je planá. Musela by se dochutit různými přípravky-masox, různé polévkové tekuté nebo sypké koření, které obsahuje daleko víc škodlivin, než ta trocha kostí.
Re: kosti
Nemusíte dochucovat kořením ani masoxem, snad
existuje mnoho druhu vývaru a kosti v dnešní době již nejsou zapotřebí. Samozřejmě nemůžeme sázet
jen na vývar a chce to správnou přípravu zeleniny a přidat např. menší množství hovězího masa a máte polévku jak od maminky.
Re: kosti
Nemusíte dochucovat kořením ani masoxem, snad
existuje mnoho druhu vývaru a kosti v dnešní době již nejsou zapotřebí. Samozřejmě nemůžeme sázet
jen na vývar a chce to správnou přípravu zeleniny a přidat např. menší množství hovězího masa a máte polévku jak od maminky.
Re: kosti
Nemusíte dochucovat kořením ani masoxem, snad
existuje mnoho druhu vývaru a kosti v dnešní době již nejsou zapotřebí. Samozřejmě nemůžeme sázet
jen na vývar a chce to správnou přípravu zeleniny a přidat např. menší množství hovězího masa a máte polévku jak od maminky.
Re: kosti
Ano, souhlasím, kdysi jsme kosti také použivaly, ale dnes už ne, vůbec nám nechybí, chce dobré maso , zeleninu (zvýšená spotřeba do spotř.koše) a je to. Zdravím
Re: kosti
Ano, souhlasím, kdysi jsme kosti také použivaly, ale dnes už ne, vůbec nám nechybí, chce dobré maso , zeleninu (zvýšená spotřeba do spotř.koše) a je to. Zdravím
Re: kosti
Ano, souhlasím, kdysi jsme kosti také použivaly, ale dnes už ne, vůbec nám nechybí, chce dobré maso , zeleninu (zvýšená spotřeba do spotř.koše) a je to. Zdravím
kosti
Autor: Ivča
kosti
Mám dotaz ohledně vyvařování kosti na polévkový základ. Začinám procovat v nové škole, kde používají kosti ale v předchozím zaměstnání to by-lo zakázáno. A druhý dotaz bych chtěla poradit jak často používat telecí maso a vnitřnosti. Děkuji
Autor: marc.01
Re: kosti
Dobrý den,
v naší kuchyni používáme kosti pro přípravu vývaru. Z masny nám dodávají kosti hovězí z holení a vepřové kosti. Masna pracuje pod přísným veterinárním dohledem. Nedodává ale hovězí harfy, protože tam vede mícha, z důvodu nemoci šílených krav. Telecí maso nevaříme a vnitřnosti jednou týdně. Mezi našimi strávníky není o vnitřnosti zájem. Vaříme pro střední školu, tedy kategorie 15 let a výše. Vše nejlepší v novém roce přeje Marcela
Autor: marc.01
Re: kosti
Dobrý den,
v naší kuchyni používáme kosti pro přípravu vývaru. Z masny nám dodávají kosti hovězí z holení a vepřové kosti. Masna pracuje pod přísným veterinárním dohledem. Nedodává ale hovězí harfy, protože tam vede mícha, z důvodu nemoci šílených krav. Telecí maso nevaříme a vnitřnosti jednou týdně. Mezi našimi strávníky není o vnitřnosti zájem. Vaříme pro střední školu, tedy kategorie 15 let a výše. Vše nejlepší v novém roce přeje Marcela
Autor: marc.01
Re: kosti
Dobrý den,
v naší kuchyni používáme kosti pro přípravu vývaru. Z masny nám dodávají kosti hovězí z holení a vepřové kosti. Masna pracuje pod přísným veterinárním dohledem. Nedodává ale hovězí harfy, protože tam vede mícha, z důvodu nemoci šílených krav. Telecí maso nevaříme a vnitřnosti jednou týdně. Mezi našimi strávníky není o vnitřnosti zájem. Vaříme pro střední školu, tedy kategorie 15 let a výše. Vše nejlepší v novém roce přeje Marcela
Autor: paja
Re: kosti
kosti do vývaru také používáme. Myslím, že polévka bez vývaru je planá. Musela by se dochutit různými přípravky-masox, různé polévkové tekuté nebo sypké koření, které obsahuje daleko víc škodlivin, než ta trocha kostí.
Autor: paja
Re: kosti
kosti do vývaru také používáme. Myslím, že polévka bez vývaru je planá. Musela by se dochutit různými přípravky-masox, různé polévkové tekuté nebo sypké koření, které obsahuje daleko víc škodlivin, než ta trocha kostí.
Autor: paja
Re: kosti
kosti do vývaru také používáme. Myslím, že polévka bez vývaru je planá. Musela by se dochutit různými přípravky-masox, různé polévkové tekuté nebo sypké koření, které obsahuje daleko víc škodlivin, než ta trocha kostí.
Autor: Pavelková Anna
Re: kosti
Nemusíte dochucovat kořením ani masoxem, snad
existuje mnoho druhu vývaru a kosti v dnešní době již nejsou zapotřebí. Samozřejmě nemůžeme sázet
jen na vývar a chce to správnou přípravu zeleniny a přidat např. menší množství hovězího masa a máte polévku jak od maminky.
Autor: Pavelková Anna
Re: kosti
Nemusíte dochucovat kořením ani masoxem, snad
existuje mnoho druhu vývaru a kosti v dnešní době již nejsou zapotřebí. Samozřejmě nemůžeme sázet
jen na vývar a chce to správnou přípravu zeleniny a přidat např. menší množství hovězího masa a máte polévku jak od maminky.
Autor: Pavelková Anna
Re: kosti
Nemusíte dochucovat kořením ani masoxem, snad
existuje mnoho druhu vývaru a kosti v dnešní době již nejsou zapotřebí. Samozřejmě nemůžeme sázet
jen na vývar a chce to správnou přípravu zeleniny a přidat např. menší množství hovězího masa a máte polévku jak od maminky.
Autor: Ola
Re: kosti
Ano, souhlasím, kdysi jsme kosti také použivaly, ale dnes už ne, vůbec nám nechybí, chce dobré maso , zeleninu (zvýšená spotřeba do spotř.koše) a je to. Zdravím
Autor: Ola
Re: kosti
Ano, souhlasím, kdysi jsme kosti také použivaly, ale dnes už ne, vůbec nám nechybí, chce dobré maso , zeleninu (zvýšená spotřeba do spotř.koše) a je to. Zdravím
Autor: Ola
Re: kosti
Ano, souhlasím, kdysi jsme kosti také použivaly, ale dnes už ne, vůbec nám nechybí, chce dobré maso , zeleninu (zvýšená spotřeba do spotř.koše) a je to. Zdravím