Přeskočit na obsah

kosti

  • Autor: Ivča

    kosti
    Mám dotaz ohledně vyvařování kosti na polévkový základ. Začinám procovat v nové škole, kde používají kosti ale v předchozím zaměstnání to by-lo zakázáno. A druhý dotaz bych chtěla poradit jak často používat telecí maso a vnitřnosti. Děkuji

    • Autor: marc.01

      Re: kosti
      Dobrý den,
      v naší kuchyni používáme kosti pro přípravu vývaru. Z masny nám dodávají kosti hovězí z holení a vepřové kosti. Masna pracuje pod přísným veterinárním dohledem. Nedodává ale hovězí harfy, protože tam vede mícha, z důvodu nemoci šílených krav. Telecí maso nevaříme a vnitřnosti jednou týdně. Mezi našimi strávníky není o vnitřnosti zájem. Vaříme pro střední školu, tedy kategorie 15 let a výše. Vše nejlepší v novém roce přeje Marcela

    • Autor: marc.01

      Re: kosti
      Dobrý den,
      v naší kuchyni používáme kosti pro přípravu vývaru. Z masny nám dodávají kosti hovězí z holení a vepřové kosti. Masna pracuje pod přísným veterinárním dohledem. Nedodává ale hovězí harfy, protože tam vede mícha, z důvodu nemoci šílených krav. Telecí maso nevaříme a vnitřnosti jednou týdně. Mezi našimi strávníky není o vnitřnosti zájem. Vaříme pro střední školu, tedy kategorie 15 let a výše. Vše nejlepší v novém roce přeje Marcela

    • Autor: marc.01

      Re: kosti
      Dobrý den,
      v naší kuchyni používáme kosti pro přípravu vývaru. Z masny nám dodávají kosti hovězí z holení a vepřové kosti. Masna pracuje pod přísným veterinárním dohledem. Nedodává ale hovězí harfy, protože tam vede mícha, z důvodu nemoci šílených krav. Telecí maso nevaříme a vnitřnosti jednou týdně. Mezi našimi strávníky není o vnitřnosti zájem. Vaříme pro střední školu, tedy kategorie 15 let a výše. Vše nejlepší v novém roce přeje Marcela

    • Autor: paja

      Re: kosti
      kosti do vývaru také používáme. Myslím, že polévka bez vývaru je planá. Musela by se dochutit různými přípravky-masox, různé polévkové tekuté nebo sypké koření, které obsahuje daleko víc škodlivin, než ta trocha kostí.

    • Autor: paja

      Re: kosti
      kosti do vývaru také používáme. Myslím, že polévka bez vývaru je planá. Musela by se dochutit různými přípravky-masox, různé polévkové tekuté nebo sypké koření, které obsahuje daleko víc škodlivin, než ta trocha kostí.

    • Autor: paja

      Re: kosti
      kosti do vývaru také používáme. Myslím, že polévka bez vývaru je planá. Musela by se dochutit různými přípravky-masox, různé polévkové tekuté nebo sypké koření, které obsahuje daleko víc škodlivin, než ta trocha kostí.

    • Autor: Pavelková Anna

      Re: kosti
      Nemusíte dochucovat kořením ani masoxem, snad
      existuje mnoho druhu vývaru a kosti v dnešní době již nejsou zapotřebí. Samozřejmě nemůžeme sázet
      jen na vývar a chce to správnou přípravu zeleniny a přidat např. menší množství hovězího masa a máte polévku jak od maminky.

    • Autor: Pavelková Anna

      Re: kosti
      Nemusíte dochucovat kořením ani masoxem, snad
      existuje mnoho druhu vývaru a kosti v dnešní době již nejsou zapotřebí. Samozřejmě nemůžeme sázet
      jen na vývar a chce to správnou přípravu zeleniny a přidat např. menší množství hovězího masa a máte polévku jak od maminky.

    • Autor: Pavelková Anna

      Re: kosti
      Nemusíte dochucovat kořením ani masoxem, snad
      existuje mnoho druhu vývaru a kosti v dnešní době již nejsou zapotřebí. Samozřejmě nemůžeme sázet
      jen na vývar a chce to správnou přípravu zeleniny a přidat např. menší množství hovězího masa a máte polévku jak od maminky.

    • Autor: Ola

      Re: kosti
      Ano, souhlasím, kdysi jsme kosti také použivaly, ale dnes už ne, vůbec nám nechybí, chce dobré maso , zeleninu (zvýšená spotřeba do spotř.koše) a je to. Zdravím

    • Autor: Ola

      Re: kosti
      Ano, souhlasím, kdysi jsme kosti také použivaly, ale dnes už ne, vůbec nám nechybí, chce dobré maso , zeleninu (zvýšená spotřeba do spotř.koše) a je to. Zdravím

    • Autor: Ola

      Re: kosti
      Ano, souhlasím, kdysi jsme kosti také použivaly, ale dnes už ne, vůbec nám nechybí, chce dobré maso , zeleninu (zvýšená spotřeba do spotř.koše) a je to. Zdravím

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se