Přeskočit na obsah

Krájecí desky

  • Autor: Adka

    Krájecí desky
    Chcela som sa opýtať, aké desky používate na krájanie masa. Dívala som sa na net a sú v nabídke i drevené. Bojím sa však toho, pretože roky používame plastové. Doma na bambus nedám dopustiť, ale v práci neviem neviem…Používate všetci tie farebné plastové?

    • Autor: Radek

      Používáme barevné plastové – pro děvčata je to přehledné a vědí kterou barvu na co mají použít a není s tím žádný problém.

      • Autor: Adka

        Ako dlho ich používate? Dívala som sa, že je viac druhov a rada by som vybrala také, čo dlho vydržia.

        • Autor: Radek

          Používáme už tři roky

          • Autor: Adka

            Ok, díky za odpoveď.

      • Autor: maruš

        To vždycky vznikne cílená fáma od prodejců – v tomto případě např. barevných plastových “ prkýnek“, že dřevěné špalky a dřevěná prkýnka se nesmí používat, přitom je to absolutní nesmysl. Dřevo je přírodní materiál a nic čistějšího být snad ani nemůže. Mimochodem, z plastových prkýnek se také často odlupují plastové třísky. Myslíte, že spolknutí těchto malých částeček je lepší než těch samých ze dřeva? No tak.

        • Autor: Adka

          Maruš, vy máte drevené? Včera som zisťovala a našla firmu zameranú na predaj zariadenia len pre maso a pán mi hovoril, že niektoré kraje tolerujú drevo iné nie. Nenašla som odvahu opýtať sa hygieničky a tak som objednala plast….práve že viem ako vypadajú tie staré plastové a ja by som radšej drevo :/

          • Autor: Zalka

            Žádný předpis neříká z jakého materiálu má krájecí deska být, ale je důležité, aby byla ve stavu, který zamezuje tomu, aby byla strava kontaminována úlomky, třískami apod.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se