Přeskočit na obsah

Krajské normativy 2020

• Autor: Radkaa

Krajské normativy 2020
    Dnes nám přišly normativy – zlínský kraj. Částky nepokryjí ani tarifní složky platů. Snad předpokládají, že u nás pracují pouze 30ti leté kuchařky! Vždycky jsme byly snad nejchudší kraj, ale opět nás překvapili!! Může mně někdo napsat, jak je to v jiných krajích? Díky

• Autor: Jani

Mormativy naše vedoucí tvrdí že jim merozumi a že nedokáže spočítat kolik úvazku nám patří. Může mě někdo poradit.

• Autor: centrálka

Dobrý den, spojte se, pomohu Vám. JD email vedouci@jidelna.net

• Autor: Jaja

Prosím o pomoc, jak se nyní počítají úvazky.

• Autor: rohlik

Nepočítají, jsou dány normativy, které najdete na stránkách kraje. Jsou vypočítány z výkazu, který se odesílá k 31.10.

• Autor: Jani

Oprava normativ. Upsala jsem se.

• Autor: VAVJA

Dobrý den, nechápu jak to, že při nárůstu strávníků – dětí máme menší počet pracovníků než vloni a ještě vaříme diety, Jsme ve Středočeském kraji, máte to také tak ? Děkuji

• Autor: Miluše 1

Ústecký kraj – vloni 17.10 zaměstnanců, dnes dle normativu pro rok 2020 13.56 !!! zaměstnanců a to máme více strávníků než propočet na loňský rok. Nemohu nikoho propustit, neuvařili bychom cca 1 300 obědů. ( tři druhy jídel, bezlepková dieta, dohled na jídelně, vaření a prodej houskových knedlíků ). Jsme samostatný právní subjekt.

• Autor: Radkaa

Asi tomu nerozumí nikdo. Ředitelka telefonovala na trojkovou obec i na kraj a řekli jí, že víc nedostaneme, musíme si vystačit. Jsme MŠ, takže ve výsledku, když spočítáme pedagogické i nepedagogické dohromady, tak nám částka vyjde snad na korunu. Ale proč by učitelky měly doplácet na kuchařky???????? Nárok máme na 3,5 úvazku a dostali jsme 2,7 a jsme 2 školky.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se