Autor: Karla
Kritické body Prosím paní vedoucí jídelny při malé MŠ, kdyby mně poradila, jaké kritické body v rámci HACCP sleduje a co písemně zaznamenává. Hlavně mě zajímá sledování příjmu zboží, režim teplot kuchyně a nakládání s odpady. Děkuji.
Autor: jitka1
Re: Kritické body Prosím o radu: jakou teplotu máte uvedenou v kritických bodech u výdeje u salátů ? Může být i vyšší než 8 stupnů?
Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.
Kritické body
Autor: Karla
Kritické body
Prosím paní vedoucí jídelny při malé MŠ, kdyby mně poradila, jaké kritické body v rámci HACCP sleduje a co písemně zaznamenává. Hlavně mě zajímá sledování příjmu zboží, režim teplot kuchyně a nakládání s odpady. Děkuji.
Autor: jitka1
Re: Kritické body
Prosím o radu: jakou teplotu máte uvedenou v kritických bodech u výdeje u salátů ? Může být i vyšší než 8 stupnů?