Přeskočit na obsah

Krupicová kaše

  • Autor: Denisa

    Krupicová kaše
    Napište, prosím, jaké máte zkušenosti s krupicovou kaší – v čem jí vaříte a jak uchováváte teplotu. Moc prosím, napište. Děkuji

    • Autor: hana

      Re: Krupicová kaše
      Krupicovou kaši vaříme v kotli, tak, aby byla hotová na výdej, v kotli drží teplotu – to tak zhruba na první část výdeje, zbytek se vytočí a udržuje v konvektomatu.

      • Autor: lidka

        Re: Krupicová kaše
        Pro kolik strávníků ji vaříte?

        • Autor: hana

          Re: Krupicová kaše
          Vaříme 2 jídla na výběr , takže záleží na výběru strávníků, ale v průměru 250 porcí.

    • Autor: Ludmila

      Re: Krupicová kaše
      Krupicovou kaši vaříme pouze mateřské školce na  ranní svačinky, z obědu jsme ji vypustili.

    • Autor: Olina

      Re: Krupicová kaše
      Krupicovou kaši vaříme jednou do roka a má docela úspěch. Ten den dostanou gulášovou polévku s rohlíkem a nejsou námitky. Kaši vaříme v kotly a postupně doléváme do výdej. pultů. Normu musím zvyšovat asi o čtvrtinu.

    • Autor: Dana

      Re: Krupicová kaše
      Kaši vaříme také v kotli. Teplota se udržuje dobře, z kotle vyndaváme těsně před výdejem. A musím říci, naše děti kaši milují, než stačíme vše vydat, už je dlouhá fronta na přidání.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se