Přeskočit na obsah

Kuchařka jak dále

  • Autor: Zachová

    Kuchařka jak dále
    Paní Zdeno Macháčková, jsem ráda, že vyhledáváte recepty a na základě vlastních zkušeností je přetvoříte tak, aby byly použitelné ve školních jídelnách. Jste asi podobný případ jako jsem já. Ve svém šuplíku již mám dalších 12 nových receptur jako je čočkovice s uzeným sýrem, zeleninový salát s kuřecím masem a jogurtovou omáčkou, bazalková těstovinová rýže, ovocná zakysanka, blatenské zablafuňky a jiné. Je to základ na další díl šuplíkových receptur. Pokud máte dobré a odzkoušené receptury, přidejte je do základu na druhý díl Šuplíkových receptur. Jsme jídelna základní školy a gymnazia a vaříme dvě jídla na výběr. Každý týden použiju minimálně jednu recepturu ze šuplíku. Spousta receptur z vydané knížečky je již tak zaběhlá, že se staly pravidelně se opakujícími jídly.Mám z toho radost. Mějte se Zachovkamarie.zachovka@atlas.cz

    • Autor: Iveta Ševčíková

      Re: Kuchařka jak dále

    • Autor: Iveta Ševčíková

      Re: Kuchařka jak dále

    • Autor: Iveta Ševčíková

      Re: Kuchařka jak dále

    • Autor: Iveta Ševčíková

      Re: Kuchařka jak dále
      Jsem začátečnice na internetu,teprve nyní jsem si
      přečetla Váš článek a prosím,jestli byste mi mohla
      dát informaci,kde můžu sehnat zmiňované recepty
      do šuplíku?Děkuji iveta@ševčíková

      • Autor: Anonymní

        Re: Kuchařka jak dále

      • Autor: Marie Zachová

        Re: Kuchařka jak dále
        Paní Ševčíková, jakou máte správnou internetovou adresu? Na adresu iveta@ševčíková nelze odpovědět. K recepturám bližší informace na adrese: marie.zachovka@atlas.cz, telefon: 318401153, mobil.: 737515577.
        Marie Zachová

        • Autor: Anonymní

          Re: Kuchařka jak dále
          Omlouvám se za chybu i za to,že se ozývám až teď.Jsem začátečnice na internetu a tu svoji adresu jsem pěkně popletla.Správná adresa:iveta.sevcikova@seznam.cz
          Díky.

    • Autor: Iveta Ševčíková

      Re: Kuchařka jak dále
      Jsem začátečnice na internetu,teprve nyní jsem si
      přečetla Váš článek a prosím,jestli byste mi mohla
      dát informaci,kde můžu sehnat zmiňované recepty
      do šuplíku?Děkuji iveta@ševčíková

      • Autor: Anonymní

        Re: Kuchařka jak dále

      • Autor: Marie Zachová

        Re: Kuchařka jak dále
        Paní Ševčíková, jakou máte správnou internetovou adresu? Na adresu iveta@ševčíková nelze odpovědět. K recepturám bližší informace na adrese: marie.zachovka@atlas.cz, telefon: 318401153, mobil.: 737515577.
        Marie Zachová

        • Autor: Anonymní

          Re: Kuchařka jak dále
          Omlouvám se za chybu i za to,že se ozývám až teď.Jsem začátečnice na internetu a tu svoji adresu jsem pěkně popletla.Správná adresa:iveta.sevcikova@seznam.cz
          Díky.

    • Autor: Iveta Ševčíková

      Re: Kuchařka jak dále
      Jsem začátečnice na internetu,teprve nyní jsem si
      přečetla Váš článek a prosím,jestli byste mi mohla
      dát informaci,kde můžu sehnat zmiňované recepty
      do šuplíku?Děkuji iveta@ševčíková

      • Autor: Anonymní

        Re: Kuchařka jak dále

      • Autor: Marie Zachová

        Re: Kuchařka jak dále
        Paní Ševčíková, jakou máte správnou internetovou adresu? Na adresu iveta@ševčíková nelze odpovědět. K recepturám bližší informace na adrese: marie.zachovka@atlas.cz, telefon: 318401153, mobil.: 737515577.
        Marie Zachová

        • Autor: Anonymní

          Re: Kuchařka jak dále
          Omlouvám se za chybu i za to,že se ozývám až teď.Jsem začátečnice na internetu a tu svoji adresu jsem pěkně popletla.Správná adresa:iveta.sevcikova@seznam.cz
          Díky.

    • Autor: Korená Kveta

      Re: Kuchařka jak dále
      Vazena pani, potrebovala bych kontakt na koupi knihy receptur pro ms a zs – novejsi vydani – normované receptury. Recepty ze stránek jsou perfektni – nevysly knizne???

    • Autor: Korená Kveta

      Re: Kuchařka jak dále
      Vazena pani, potrebovala bych kontakt na koupi knihy receptur pro ms a zs – novejsi vydani – normované receptury. Recepty ze stránek jsou perfektni – nevysly knizne???

    • Autor: Korená Kveta

      Re: Kuchařka jak dále
      Vazena pani, potrebovala bych kontakt na koupi knihy receptur pro ms a zs – novejsi vydani – normované receptury. Recepty ze stránek jsou perfektni – nevysly knizne???

    • Autor: Věra

      Re: Kuchařka jak dále
      Poradí mi prosím někdo, kde sehnat slušné receptury pro MŠ. Slyšela jsem o recepturách pí. Packové. Děkuji předem

      • Autor: ševča

        Re: Kuchařka jak dále
        Používáme receptury“ Labužníci ve školních jídelnách aneb kulinářské umění valašských cérek“,jsou to 2 díly a jsou tam dobré recepty.Koupila jsem je loni na konferenci v Pardubicích.V těchto recepturách je uvedena adresa:sss@vs.inext.cz ,tak to zkuste.S pozdravem Ševča

        • Autor: Radka

          Re: Kuchařka jak dále
          VIS Plzeň prodává na seminářích jídelen „Zdravá výživa v mateřské škole“, zašlou i na dobírku.

    • Autor: Věra

      Re: Kuchařka jak dále
      Poradí mi prosím někdo, kde sehnat slušné receptury pro MŠ. Slyšela jsem o recepturách pí. Packové. Děkuji předem

      • Autor: ševča

        Re: Kuchařka jak dále
        Používáme receptury“ Labužníci ve školních jídelnách aneb kulinářské umění valašských cérek“,jsou to 2 díly a jsou tam dobré recepty.Koupila jsem je loni na konferenci v Pardubicích.V těchto recepturách je uvedena adresa:sss@vs.inext.cz ,tak to zkuste.S pozdravem Ševča

        • Autor: Radka

          Re: Kuchařka jak dále
          VIS Plzeň prodává na seminářích jídelen „Zdravá výživa v mateřské škole“, zašlou i na dobírku.

    • Autor: Věra

      Re: Kuchařka jak dále
      Poradí mi prosím někdo, kde sehnat slušné receptury pro MŠ. Slyšela jsem o recepturách pí. Packové. Děkuji předem

      • Autor: ševča

        Re: Kuchařka jak dále
        Používáme receptury“ Labužníci ve školních jídelnách aneb kulinářské umění valašských cérek“,jsou to 2 díly a jsou tam dobré recepty.Koupila jsem je loni na konferenci v Pardubicích.V těchto recepturách je uvedena adresa:sss@vs.inext.cz ,tak to zkuste.S pozdravem Ševča

        • Autor: Radka

          Re: Kuchařka jak dále
          VIS Plzeň prodává na seminářích jídelen „Zdravá výživa v mateřské škole“, zašlou i na dobírku.

          • Autor: ELKA

            Re: Kuchařka jak dále
            Zdravím a přeji krásný den.Ráda bych adresu na VIS Plzeň kde bych na dobírku sehnala receptury
            „Zdravá výživa v mateřské škole“.Děkuji za radu.

    • Autor: Lenka

      Re: Kuchařka jak dále
      Paní Zachová, prosím Vás, zda můžete sdělit kolik stojí Šuplíkové recepty, zda jsou ještě k dispozici a jak to vypadá s dalším dílem těchto receptů.Děkuji

    • Autor: Jarka

      Re: Kuchařka jak dále
      Chtěla bych se zeptat zda je dané kolik bezmasích jídel je možné vařit týdně,jedno nebo ,dvě ?
      Také bych se chtěla zeptat zda je zakázané vařit k obědu : bramborový knedlík s cibulkou,na jiných školách se vaří ,nám to ředitelka zakázala ,prý to nedovoluje hygiena.
      Děkuji za odpověď.

      • Autor: Andrea

        Re: Kuchařka jak dále
        Ve výživě jsem četla, že každý týden by mělo být jedno jídlo bezmasé. o takovém zákazu nic nevím…moc se mi to nezdá.

        • Autor: Irena

          Re: Kuchařka jak dále
          Dnes není nic konkrétně dáno, co by bylo závazné,
          abi mormy, podle kterých vaříte. ZÁVAZNÉ JE TO, ŽE MUSÍTE PLNIT SPOTŘEBNÍ KOŠ.

      • Autor: Alena

        Re: Kuchařka jak dále
        A proč by to měla hygiena zakazovat? Co je na tom v rozporu s hygienou? Ať vám paní ředitelka ukáže, kde je to napsané. Já si spíš myslím, že je nemá ráda, nebo chce k tomu kus masa.
        V dnešní době je pro vás závazný pouze spotřební koš a pokud ho dodržujete, můžete
        vařit bezmasé nebo polomasité jídlo častěji.

    • Autor: Hanka

      Re: Kuchařka jak dále
      V receptech jsem nalezla recept na pizzu. Taky bych chtěla někdy udělat dětem radost. Ráda bych se Vás zeptala, jak pizzu vydáváte? Měla by být při výdeji teplá a když nemáme konvektomat, tak to je problém, zvlášť když se výdej táhne cca 3 hodiny.
      Jak tuto situaci řešíte? Kde a při jakých teplotách uchováváte pizzu od vyhotovení po výdej?

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se