Jenže dneska se polské maso odveze do Německa, odtamtud se přiveze k nám, zabalí, polepí hezkou českou etiketou a ejhle, máme české maso…a nikomu to žíly netrhá…nemáte jistotu v ničem…beru z Polska, mimo jiné, jediné co neberu, jsou dosolované řízky, salmonela se varem likviduje a pokud dodržujete základní hygienická pravidla a Haccap, tak nic nehrozí…
Kuřata
Autor: AKA
Kuřata
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, od jakého dodavatele nakupujete mražené kuřecí maso, aby bylo kvalitní (ne z Polska) ?
Autor: Valentýna
Najděte si ve svém okolí farmu a nakupujte chlazené z farmy. Pak máte (téměř) 100% jistotu.
Autor: Zdenouš
Mražené kuřecí maso beru z Mraza Tábor,vždy vyžaduji české maso.Neberu ani brazilské.Sleduji etikety.Takže doufám,že je skutečně české.
Autor: tristanka
Jenže dneska se polské maso odveze do Německa, odtamtud se přiveze k nám, zabalí, polepí hezkou českou etiketou a ejhle, máme české maso…a nikomu to žíly netrhá…nemáte jistotu v ničem…beru z Polska, mimo jiné, jediné co neberu, jsou dosolované řízky, salmonela se varem likviduje a pokud dodržujete základní hygienická pravidla a Haccap, tak nic nehrozí…