losos – receptura
Zdravím kolegy a kolegyně.
Chtěla bych poprosit, jestli někdo máte zaručený a osvědčený recept na přípravu lososa, který je chutný. Nějaký recept jsem tu sice našla, ale na základě Vašich zkušeností mi jistě poradíte ten nejlepší 🙂 Vaříme jen cca 130 obědů a normativ pro děti máme jen 23,-/24,-. Z toho se moc kouzlit nedá. Ale přece jen, když ušetříme, chtěla bych zkusit lepší rybu než jen pangasius.
Děkuji 😀
Dobrý den,lososa připravujeme na másle,osolíme poklademe plátky másla,dáme do konvektomatu opečeme,jednoduchá příprava.Podle mě nemá cenu vymýšlet s touto rybou nic složitého,je vynikající sama o sobě.Popřípadě pokud máte finanace,udělat nějaký dipp.Hezký den
Dobrý den
lososa potřeme rozpuštěným osoleným máslem s vymačkanou citronovou šťávou – pečeme a těsně před dopečením posypeme sekanou petrželkou – vynikající.Přeji hodně úspěchů
Losos s bylinkami. Dělali jsme a měl úspěch. 4 porce lososa, 1 kysaná smetana, 2 lžíce másla, 1 malá cibule, 2 lžíce čerstvého sekaného kopru / dali mražený/, l lžička tymiánu, sůl, pepř.
Smícháme rozpuštěné máslo, kysanou smetanu, na jemno nakrájenou cibuli, kopr, tymián, osolíme a opepříme. Rybí porce osolíme, opepříme / my jen minimálně, možno vynechat/ a vložíme do pekáče vymazaného máslem. Zalijeme připravenou směsí a zapékáme v předehřáté troubě 12 – 16 minut /220 st. C/. Příloha – brambory. Je to recept z netu – určitě snadno nanormujete pro vaše potřeby.
Dobrý den,děvčata začala jsem brát od Bidvestu kousky lososa cena 115Kč,dávám to do těstovin,do polévky,jsou to ořezané hřbety z ryby chlazené.Jsem s tím spokojená,doporučuji vyzkoušet.Hezký den
losos - receptura
Autor: Marky
losos – receptura
Zdravím kolegy a kolegyně.
Chtěla bych poprosit, jestli někdo máte zaručený a osvědčený recept na přípravu lososa, který je chutný. Nějaký recept jsem tu sice našla, ale na základě Vašich zkušeností mi jistě poradíte ten nejlepší 🙂 Vaříme jen cca 130 obědů a normativ pro děti máme jen 23,-/24,-. Z toho se moc kouzlit nedá. Ale přece jen, když ušetříme, chtěla bych zkusit lepší rybu než jen pangasius.
Děkuji 😀
Autor: zdenouš
Dobrý den,lososa připravujeme na másle,osolíme poklademe plátky másla,dáme do konvektomatu opečeme,jednoduchá příprava.Podle mě nemá cenu vymýšlet s touto rybou nic složitého,je vynikající sama o sobě.Popřípadě pokud máte finanace,udělat nějaký dipp.Hezký den
Autor: sonca
Dobrý den
lososa potřeme rozpuštěným osoleným máslem s vymačkanou citronovou šťávou – pečeme a těsně před dopečením posypeme sekanou petrželkou – vynikající.Přeji hodně úspěchů
Autor: kleopatra
Losos s bylinkami. Dělali jsme a měl úspěch. 4 porce lososa, 1 kysaná smetana, 2 lžíce másla, 1 malá cibule, 2 lžíce čerstvého sekaného kopru / dali mražený/, l lžička tymiánu, sůl, pepř.
Smícháme rozpuštěné máslo, kysanou smetanu, na jemno nakrájenou cibuli, kopr, tymián, osolíme a opepříme. Rybí porce osolíme, opepříme / my jen minimálně, možno vynechat/ a vložíme do pekáče vymazaného máslem. Zalijeme připravenou směsí a zapékáme v předehřáté troubě 12 – 16 minut /220 st. C/. Příloha – brambory. Je to recept z netu – určitě snadno nanormujete pro vaše potřeby.
Autor: JanaH
Dobrý dne, my jsme lososa přelili koprovou omáčkou. Také moc dobé.
Autor: zdenouš
Dobrý den,děvčata začala jsem brát od Bidvestu kousky lososa cena 115Kč,dávám to do těstovin,do polévky,jsou to ořezané hřbety z ryby chlazené.Jsem s tím spokojená,doporučuji vyzkoušet.Hezký den
Autor: Andy1
Děláme na provensálských bylinkách. Máslo, bylinky a do trouby. To jediné u nás chutná.