Přeskočit na obsah

měření teplot

  • Autor: jowan

    měření teplot
    Dobrý den, zápasím s technickou stránkou měření teploty. Prosím Vás…uvařím v jednom hrnci a pak rozlévám do 3 Gastronádob, které pak různě expeduji na místa výdeje. Podle mě měřím teplotu až v těch GN před výdejem. Jen si ověřuji zda-li je to dobře. A pak….četla jsem, že nemusím každou naměřenou teplotu zapisovat (bylo by toho fakt hodně), ale že zapíši jen tu špatně naměřenou a provedu záznam o regeneraci. Je tak? děkuji.

    • Autor: rohlik

      Píšete všechny teploty. Minulý týden jsem měla hygienu, dříve jsem psala pouze některé, např. jsem nepsala polévku. Bylo mi řečeno, že v této chvíli se píší všechny. Přeji hezký den

    • Autor: nela

      Záleží jak to máte v HACCPu. Je CCP-kritický kontrolní bod
      (se záznamem) a CP – kontrolní bod (bez záznamu). A podle toho se provádí kontrola a zápis, nebo jen kontrolní
      měření bez zápisu.

    • Autor: rohlik

      Mám stanoven kontrolní bod při dvou výdejich.V HACCP stanoveno,co měřím.Vždy to stačilo.Tento rok mi bylo sděleno, že se měří vše tzn brambory, polévka,maso, omáčka atd.Takže měřím a neřeším.Přeji hezký den
      .

    • Autor: jowan

      Děkuji velice, takže změny, předělat HACCP, ani jsem nezaregistrovala žádnou vyhlášku, která by měnila minulé. Nám také HACCP vždy prošel, ale jak píšete, vůbec neměříme vše. Děkuji za odpovědi. Krásný měřící den 🙂

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se