míchaná vajíčka
prosím o radu,je někde dáno při jaké teplotě a jak dlouho se připravují.V kritických bodech to nemáme,jelikož před časem nebyly povoleny je připravovat.moc děkuji
Re: míchaná vajíčka
Zdravím. U nás vaječinu na snídani připravujeme a vždy po dokončení těsně před výdejem zkontrolujeme teplotu změřením.Má vždy cca 90 st. takže případné zárodky by měly být zničeny.K tomu jsme si udělali tabulku v rámci HACAPU,kde píšeme čas a teplotu.Snad je to tak správně.
Re: míchaná vajíčka
Dobrý den,
ráda bych věděla, jak v ostatních kuchyních otevíráte sklenice se sterilovanou zeleninou, pokud to nejde silou ruky. Já sklenici otevírám tak, že opatrně něčím ostrým (většinou zobáčkem otevírače konzerv) víčko podrýpnu, pustím do závitu vzduch a pak otočením sklenici otevřu. Naše kuchařky sklenice zase otloukají o hranu stolu. Myslím si, že ani jeden postup není správný a z hlediska kritických bodů hrozí, že se případný úlomek skla dostane do potravin.A nechci ani domyslet, do se může stát. Možná, že je moje otázka směšná, ale přesto zde vidím problém. Přeji hezký den. Petrová
Re: míchaná vajíčka
Dobrý večer.
S míchanými vajíčky nemá společného nic, ale nevěděla jsem, kam jinam ji zařadit. Tak jsem zvolila aktuální téma HACCAP.
Re: míchaná vajíčka
Dobývat se do sklenice hrotem otvíráku v oblasti závitu je na uváženou. Sklo se může velmi lehce drobit.
Zkuste vpustit vzduch do sklenice uprostřed víčka nějakým hrotem, který vám může vyrobit údržbář ze šroubováku.
míchaná vajíčka
Autor: sasasa
míchaná vajíčka
prosím o radu,je někde dáno při jaké teplotě a jak dlouho se připravují.V kritických bodech to nemáme,jelikož před časem nebyly povoleny je připravovat.moc děkuji
Autor: karlos
Re: míchaná vajíčka
Zdravím. U nás vaječinu na snídani připravujeme a vždy po dokončení těsně před výdejem zkontrolujeme teplotu změřením.Má vždy cca 90 st. takže případné zárodky by měly být zničeny.K tomu jsme si udělali tabulku v rámci HACAPU,kde píšeme čas a teplotu.Snad je to tak správně.
Autor: Petrová
Re: míchaná vajíčka
Dobrý den,
ráda bych věděla, jak v ostatních kuchyních otevíráte sklenice se sterilovanou zeleninou, pokud to nejde silou ruky. Já sklenici otevírám tak, že opatrně něčím ostrým (většinou zobáčkem otevírače konzerv) víčko podrýpnu, pustím do závitu vzduch a pak otočením sklenici otevřu. Naše kuchařky sklenice zase otloukají o hranu stolu. Myslím si, že ani jeden postup není správný a z hlediska kritických bodů hrozí, že se případný úlomek skla dostane do potravin.A nechci ani domyslet, do se může stát. Možná, že je moje otázka směšná, ale přesto zde vidím problém. Přeji hezký den. Petrová
Autor: Jankaa
Re: míchaná vajíčka
Co má vaše otázka společného s míchanými vajíčky?
Autor: Petrová
Re: míchaná vajíčka
Dobrý večer.
S míchanými vajíčky nemá společného nic, ale nevěděla jsem, kam jinam ji zařadit. Tak jsem zvolila aktuální téma HACCAP.
Autor: Jouza
Re: míchaná vajíčka
Dobývat se do sklenice hrotem otvíráku v oblasti závitu je na uváženou. Sklo se může velmi lehce drobit.
Zkuste vpustit vzduch do sklenice uprostřed víčka nějakým hrotem, který vám může vyrobit údržbář ze šroubováku.