Přeskočit na obsah

Může kuchař mejt nadobí?

  • Autor: slyp

    Může kuchař mejt nadobí?
    Vařím u malého soukromníčka a chtěl bych se zeptat jestli kuchař co vaří lidem muže zaroven mejt nadobí dotýkat se zbytku od hosta a pak dal varit.Z uspornych duvodu nam zrušili pomocnou sílu.Samozřejmě nepřidá.Zajímalo by mě názor higieny na to co vše muže kuchař v kuchyni dělat a co nesmí.Díky 🙂

    • Autor: Olga

      Re: Může kuchař mejt nadobí?
      Kuchař může dělat vše, co mu zaměstnavatel dá do jeho pracovní náplně-pracovní náplň je součástí pracovní smlouvy. Součástí přijetí pracovníka je také proškolení (a jednou za rok opakování školení) z hygienických předpisů-které potom pracovník musí dodržovat-hlavně zásady osobní a provozní hygieny-tedy očista rukou, těla „i ducha“ mezi čistou a špinavou prací 🙂 Pak můžete klidně založit na guláš, poté si vzít montérky, jít zametat kolem baráku, potom se „vypulišit“ a vzít si kuchařské a pokračovat v práci-nic není proti ničemu-jen když podepisujete pracovní smlouvu, musíte se pídit po pracovní náplni a zaměstnavatel Vám musí předem říct, za co Vás vlastně bude platit… jinak Vyhl. 137/2004 Sb. § 49+§ 50-a)dokonce přímo vyjmenováno – vřele doporučuju naštudovat! Jsem s pozdravem.

    • Autor: Olga

      Re: Může kuchař mejt nadobí?
      Kuchař může dělat vše, co mu zaměstnavatel dá do jeho pracovní náplně-pracovní náplň je součástí pracovní smlouvy. Součástí přijetí pracovníka je také proškolení (a jednou za rok opakování školení) z hygienických předpisů-které potom pracovník musí dodržovat-hlavně zásady osobní a provozní hygieny-tedy očista rukou, těla „i ducha“ mezi čistou a špinavou prací 🙂 Pak můžete klidně založit na guláš, poté si vzít montérky, jít zametat kolem baráku, potom se „vypulišit“ a vzít si kuchařské a pokračovat v práci-nic není proti ničemu-jen když podepisujete pracovní smlouvu, musíte se pídit po pracovní náplni a zaměstnavatel Vám musí předem říct, za co Vás vlastně bude platit… jinak Vyhl. 137/2004 Sb. § 49+§ 50-a)dokonce přímo vyjmenováno – vřele doporučuju naštudovat! Jsem s pozdravem.

    • Autor: Olga

      Re: Může kuchař mejt nadobí?
      Kuchař může dělat vše, co mu zaměstnavatel dá do jeho pracovní náplně-pracovní náplň je součástí pracovní smlouvy. Součástí přijetí pracovníka je také proškolení (a jednou za rok opakování školení) z hygienických předpisů-které potom pracovník musí dodržovat-hlavně zásady osobní a provozní hygieny-tedy očista rukou, těla „i ducha“ mezi čistou a špinavou prací 🙂 Pak můžete klidně založit na guláš, poté si vzít montérky, jít zametat kolem baráku, potom se „vypulišit“ a vzít si kuchařské a pokračovat v práci-nic není proti ničemu-jen když podepisujete pracovní smlouvu, musíte se pídit po pracovní náplni a zaměstnavatel Vám musí předem říct, za co Vás vlastně bude platit… jinak Vyhl. 137/2004 Sb. § 49+§ 50-a)dokonce přímo vyjmenováno – vřele doporučuju naštudovat! Jsem s pozdravem.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se