Mytí nádobí
Kde je uveden postup při ručním mytí nádobí ve společném stravování, teploty vody, způsob oplachování, vybavení mycí linky (dvojdřez, trojdřez atp.).
Re: Mytí nádobí
Publikace výživa a stravování dětí předškolního věku, výživa a stravování žáků základních a středních škol, vydané SPN, str. 75 – řeší v části Výrobní část stravovacího zařízení umývání nádobí při ručním mytí – doporučující tři dřezy, první mytí voda 4O-45 oC,, oplach 60 oC, pokud sprcha 80 oC, nádobí se zásadně neutírá. (doporučující literatura uvedena i ve vyhl. č. 48/93 Sb., pod čarou, odvolávky)Obdobně i v publikaci Výživové a hygienické mnimum pro pracovníky stravování od Prof. MUDr. RNDr. Karla Halačky
Re: Mytí nádobí
Publikace výživa a stravování dětí předškolního věku, výživa a stravování žáků základních a středních škol, vydané SPN, str. 75 – řeší v části Výrobní část stravovacího zařízení umývání nádobí při ručním mytí – doporučující tři dřezy, první mytí voda 4O-45 oC,, oplach 60 oC, pokud sprcha 80 oC, nádobí se zásadně neutírá. (doporučující literatura uvedena i ve vyhl. č. 48/93 Sb., pod čarou, odvolávky)Obdobně i v publikaci Výživové a hygienické mnimum pro pracovníky stravování od Prof. MUDr. RNDr. Karla Halačky
Re: Mytí nádobí
Publikace výživa a stravování dětí předškolního věku, výživa a stravování žáků základních a středních škol, vydané SPN, str. 75 – řeší v části Výrobní část stravovacího zařízení umývání nádobí při ručním mytí – doporučující tři dřezy, první mytí voda 4O-45 oC,, oplach 60 oC, pokud sprcha 80 oC, nádobí se zásadně neutírá. (doporučující literatura uvedena i ve vyhl. č. 48/93 Sb., pod čarou, odvolávky)Obdobně i v publikaci Výživové a hygienické mnimum pro pracovníky stravování od Prof. MUDr. RNDr. Karla Halačky
Mytí nádobí
Autor: Johanidesová
Mytí nádobí
Kde je uveden postup při ručním mytí nádobí ve společném stravování, teploty vody, způsob oplachování, vybavení mycí linky (dvojdřez, trojdřez atp.).
Autor: Anonymní
Re: Mytí nádobí
Publikace výživa a stravování dětí předškolního věku, výživa a stravování žáků základních a středních škol, vydané SPN, str. 75 – řeší v části Výrobní část stravovacího zařízení umývání nádobí při ručním mytí – doporučující tři dřezy, první mytí voda 4O-45 oC,, oplach 60 oC, pokud sprcha 80 oC, nádobí se zásadně neutírá. (doporučující literatura uvedena i ve vyhl. č. 48/93 Sb., pod čarou, odvolávky)Obdobně i v publikaci Výživové a hygienické mnimum pro pracovníky stravování od Prof. MUDr. RNDr. Karla Halačky
Autor: Zachová
Odpověď naleznete ve vyhlášce 107. Marie Zachová
Autor: Anonymní
Re: Mytí nádobí
Publikace výživa a stravování dětí předškolního věku, výživa a stravování žáků základních a středních škol, vydané SPN, str. 75 – řeší v části Výrobní část stravovacího zařízení umývání nádobí při ručním mytí – doporučující tři dřezy, první mytí voda 4O-45 oC,, oplach 60 oC, pokud sprcha 80 oC, nádobí se zásadně neutírá. (doporučující literatura uvedena i ve vyhl. č. 48/93 Sb., pod čarou, odvolávky)Obdobně i v publikaci Výživové a hygienické mnimum pro pracovníky stravování od Prof. MUDr. RNDr. Karla Halačky
Autor: Zachová
Odpověď naleznete ve vyhlášce 107. Marie Zachová
Autor: Anonymní
Re: Mytí nádobí
Publikace výživa a stravování dětí předškolního věku, výživa a stravování žáků základních a středních škol, vydané SPN, str. 75 – řeší v části Výrobní část stravovacího zařízení umývání nádobí při ručním mytí – doporučující tři dřezy, první mytí voda 4O-45 oC,, oplach 60 oC, pokud sprcha 80 oC, nádobí se zásadně neutírá. (doporučující literatura uvedena i ve vyhl. č. 48/93 Sb., pod čarou, odvolávky)Obdobně i v publikaci Výživové a hygienické mnimum pro pracovníky stravování od Prof. MUDr. RNDr. Karla Halačky
Autor: Zachová
Odpověď naleznete ve vyhlášce 107. Marie Zachová