Naklepávač masa
Prosím kolegyně o příspěvek na téma naklepávač masa – ruční TYGR Profi,pro kuchnyně od 500-5000 porcí za cenu 29 290,-Kč bez DPH. Tento naklepávač máme zapůjčený na dobu 3 týdnů bezplatně, od firnmy CATERA,s.r.o. České Budějovice. Osvědčil se,ale— cena je vysoká. Nevíte někdo o levnějším výrobku. děkuji.
Re: Naklepávač masa
… o levnějším „naklepávači“ nevím – ale sama si spočítejte ekonomickou návratnost – využití – kolik řízků, plátků a jak často za měsíc (za rok)budete naklepávat a dojdete k tomu, že je lepší „zlaté české ručičky“ a místo toho koupit něco užitečnějšího (já bych místo toho raději zvolila např. krouhač na zeleninu. Zeleniny máte určitě více než masa na plátky…. apod.)
Re: Naklepávač masa
… o levnějším „naklepávači“ nevím – ale sama si spočítejte ekonomickou návratnost – využití – kolik řízků, plátků a jak často za měsíc (za rok)budete naklepávat a dojdete k tomu, že je lepší „zlaté české ručičky“ a místo toho koupit něco užitečnějšího (já bych místo toho raději zvolila např. krouhač na zeleninu. Zeleniny máte určitě více než masa na plátky…. apod.)
Re: Naklepávač masa
… o levnějším „naklepávači“ nevím – ale sama si spočítejte ekonomickou návratnost – využití – kolik řízků, plátků a jak často za měsíc (za rok)budete naklepávat a dojdete k tomu, že je lepší „zlaté české ručičky“ a místo toho koupit něco užitečnějšího (já bych místo toho raději zvolila např. krouhač na zeleninu. Zeleniny máte určitě více než masa na plátky…. apod.)
Re: Naklepávač masa
Paní,zkuste Karmeb,nebo mmilenium.Mymáme také jen ty dražší.Ale i tak můžete shlédnout naše stránky na www.elkus-gastro.cz .Přeji krásný den,Plíva
Re: Naklepávač masa
Paní,zkuste Karmeb,nebo mmilenium.Mymáme také jen ty dražší.Ale i tak můžete shlédnout naše stránky na www.elkus-gastro.cz .Přeji krásný den,Plíva
Re: Naklepávač masa
Paní,zkuste Karmeb,nebo mmilenium.Mymáme také jen ty dražší.Ale i tak můžete shlédnout naše stránky na www.elkus-gastro.cz .Přeji krásný den,Plíva
Re: Naklepávač masa
Ach ano. Jsem velmi drahý, já vím. Ale co všechno umím:
– plátek se zvětší
– šťáva zůstává v mase, maso je křehčí
– šetřím čas a pracovní plochu
– jsem tichý, rychlý, spolehlivý, bezpečný
– dokonale mne lze umýt v myčce nebo ve dřezu
– tloušťka plátku masa je u mne nastavitelná
– jsem z nerez oceli a odolného plastu
– rozměr plátku masa zpracuji až do 320 mm (nejrozšířenější model do 240 mm)
A co říkají ti, co mne mají?:
– jedna osoba zpracuje maso za kratší dobu než dříve čtyři pracovníci
– práce je zcela bezhlučná
– maso nemění při tepelné úpravě tvar – „nekroutí se“
– díky vysoké rychlosti zpracování se lépe splňují hygienické předpisy
– plátek se skutečně výrazně zvětší aniž by byla z masa vymačkána šťáva
– úklid po práci je rychlejší, mytí v myčce bezproblémové
– ruční pohon není ani při výrobě velkého počtu porcí namáhavý
– a výsledný pokrm je chutnější
Re: Naklepávač masa
Jo, ještě jsem zapomněl: kdo ušetří, má sice možná za tři (a nebo kráječ zeleniny) ale taky má namožené ruce a v uších vatu.
Kdo mne koupí – neprohloupí: mám nulové provozní náklady, nulovou potřebu servisu a vydržím díky kvalitní německé (skutečně německé) výrobě desítky let. Tudíž (teď jsem na to přišel) jsem vlastně LEVNÝ!
Naklepávač masa
Autor: Blanka
Naklepávač masa
Prosím kolegyně o příspěvek na téma naklepávač masa – ruční TYGR Profi,pro kuchnyně od 500-5000 porcí za cenu 29 290,-Kč bez DPH. Tento naklepávač máme zapůjčený na dobu 3 týdnů bezplatně, od firnmy CATERA,s.r.o. České Budějovice. Osvědčil se,ale— cena je vysoká. Nevíte někdo o levnějším výrobku. děkuji.
Autor: Olga
Re: Naklepávač masa
… o levnějším „naklepávači“ nevím – ale sama si spočítejte ekonomickou návratnost – využití – kolik řízků, plátků a jak často za měsíc (za rok)budete naklepávat a dojdete k tomu, že je lepší „zlaté české ručičky“ a místo toho koupit něco užitečnějšího (já bych místo toho raději zvolila např. krouhač na zeleninu. Zeleniny máte určitě více než masa na plátky…. apod.)
Autor: Olga
Re: Naklepávač masa
… o levnějším „naklepávači“ nevím – ale sama si spočítejte ekonomickou návratnost – využití – kolik řízků, plátků a jak často za měsíc (za rok)budete naklepávat a dojdete k tomu, že je lepší „zlaté české ručičky“ a místo toho koupit něco užitečnějšího (já bych místo toho raději zvolila např. krouhač na zeleninu. Zeleniny máte určitě více než masa na plátky…. apod.)
Autor: Olga
Re: Naklepávač masa
… o levnějším „naklepávači“ nevím – ale sama si spočítejte ekonomickou návratnost – využití – kolik řízků, plátků a jak často za měsíc (za rok)budete naklepávat a dojdete k tomu, že je lepší „zlaté české ručičky“ a místo toho koupit něco užitečnějšího (já bych místo toho raději zvolila např. krouhač na zeleninu. Zeleniny máte určitě více než masa na plátky…. apod.)
Autor: Plíva Vladimír
Re: Naklepávač masa
Paní,zkuste Karmeb,nebo mmilenium.Mymáme také jen ty dražší.Ale i tak můžete shlédnout naše stránky na www.elkus-gastro.cz .Přeji krásný den,Plíva
Autor: Plíva Vladimír
Re: Naklepávač masa
Paní,zkuste Karmeb,nebo mmilenium.Mymáme také jen ty dražší.Ale i tak můžete shlédnout naše stránky na www.elkus-gastro.cz .Přeji krásný den,Plíva
Autor: Plíva Vladimír
Re: Naklepávač masa
Paní,zkuste Karmeb,nebo mmilenium.Mymáme také jen ty dražší.Ale i tak můžete shlédnout naše stránky na www.elkus-gastro.cz .Přeji krásný den,Plíva
Autor: TYGR
Re: Naklepávač masa
Ach ano. Jsem velmi drahý, já vím. Ale co všechno umím:
– plátek se zvětší
– šťáva zůstává v mase, maso je křehčí
– šetřím čas a pracovní plochu
– jsem tichý, rychlý, spolehlivý, bezpečný
– dokonale mne lze umýt v myčce nebo ve dřezu
– tloušťka plátku masa je u mne nastavitelná
– jsem z nerez oceli a odolného plastu
– rozměr plátku masa zpracuji až do 320 mm (nejrozšířenější model do 240 mm)
A co říkají ti, co mne mají?:
– jedna osoba zpracuje maso za kratší dobu než dříve čtyři pracovníci
– práce je zcela bezhlučná
– maso nemění při tepelné úpravě tvar – „nekroutí se“
– díky vysoké rychlosti zpracování se lépe splňují hygienické předpisy
– plátek se skutečně výrazně zvětší aniž by byla z masa vymačkána šťáva
– úklid po práci je rychlejší, mytí v myčce bezproblémové
– ruční pohon není ani při výrobě velkého počtu porcí namáhavý
– a výsledný pokrm je chutnější
S pozdravem TYGRUJ!
Autor: TYGR
Re: Naklepávač masa
Jo, ještě jsem zapomněl: kdo ušetří, má sice možná za tři (a nebo kráječ zeleniny) ale taky má namožené ruce a v uších vatu.
Kdo mne koupí – neprohloupí: mám nulové provozní náklady, nulovou potřebu servisu a vydržím díky kvalitní německé (skutečně německé) výrobě desítky let. Tudíž (teď jsem na to přišel) jsem vlastně LEVNÝ!
S pozdravem TYGRUJ!
Autor: šamanka
Re: Naklepávač masa
Perfektní reklama, ale souhlasím se zlatýma ručičkama (za minimální mzdu) a nebo si pořiďte učně.