Přeskočit na obsah

Naklepávač masa

  • Autor: Blanka

    Naklepávač masa
    Prosím kolegyně o příspěvek na téma naklepávač masa – ruční TYGR Profi,pro kuchnyně od 500-5000 porcí za cenu 29 290,-Kč bez DPH. Tento naklepávač máme zapůjčený na dobu 3 týdnů bezplatně, od firnmy CATERA,s.r.o. České Budějovice. Osvědčil se,ale— cena je vysoká. Nevíte někdo o levnějším výrobku. děkuji.

    • Autor: Olga

      Re: Naklepávač masa
      … o levnějším „naklepávači“ nevím – ale sama si spočítejte ekonomickou návratnost – využití – kolik řízků, plátků a jak často za měsíc (za rok)budete naklepávat a dojdete k tomu, že je lepší „zlaté české ručičky“ a místo toho koupit něco užitečnějšího (já bych místo toho raději zvolila např. krouhač na zeleninu. Zeleniny máte určitě více než masa na plátky…. apod.)

    • Autor: Olga

      Re: Naklepávač masa
      … o levnějším „naklepávači“ nevím – ale sama si spočítejte ekonomickou návratnost – využití – kolik řízků, plátků a jak často za měsíc (za rok)budete naklepávat a dojdete k tomu, že je lepší „zlaté české ručičky“ a místo toho koupit něco užitečnějšího (já bych místo toho raději zvolila např. krouhač na zeleninu. Zeleniny máte určitě více než masa na plátky…. apod.)

    • Autor: Olga

      Re: Naklepávač masa
      … o levnějším „naklepávači“ nevím – ale sama si spočítejte ekonomickou návratnost – využití – kolik řízků, plátků a jak často za měsíc (za rok)budete naklepávat a dojdete k tomu, že je lepší „zlaté české ručičky“ a místo toho koupit něco užitečnějšího (já bych místo toho raději zvolila např. krouhač na zeleninu. Zeleniny máte určitě více než masa na plátky…. apod.)

    • Autor: Plíva Vladimír

      Re: Naklepávač masa
      Paní,zkuste Karmeb,nebo mmilenium.Mymáme také jen ty dražší.Ale i tak můžete shlédnout naše stránky na www.elkus-gastro.cz .Přeji krásný den,Plíva

    • Autor: Plíva Vladimír

      Re: Naklepávač masa
      Paní,zkuste Karmeb,nebo mmilenium.Mymáme také jen ty dražší.Ale i tak můžete shlédnout naše stránky na www.elkus-gastro.cz .Přeji krásný den,Plíva

    • Autor: Plíva Vladimír

      Re: Naklepávač masa
      Paní,zkuste Karmeb,nebo mmilenium.Mymáme také jen ty dražší.Ale i tak můžete shlédnout naše stránky na www.elkus-gastro.cz .Přeji krásný den,Plíva

    • Autor: TYGR

      Re: Naklepávač masa
      Ach ano. Jsem velmi drahý, já vím. Ale co všechno umím:

      – plátek se zvětší
      – šťáva zůstává v mase, maso je křehčí
      – šetřím čas a pracovní plochu
      – jsem tichý, rychlý, spolehlivý, bezpečný
      – dokonale mne lze umýt v myčce nebo ve dřezu
      – tloušťka plátku masa je u mne nastavitelná
      – jsem z nerez oceli a odolného plastu
      – rozměr plátku masa zpracuji až do 320 mm (nejrozšířenější model do 240 mm)

      A co říkají ti, co mne mají?:
      – jedna osoba zpracuje maso za kratší dobu než dříve čtyři pracovníci
      – práce je zcela bezhlučná
      – maso nemění při tepelné úpravě tvar – „nekroutí se“
      – díky vysoké rychlosti zpracování se lépe splňují hygienické předpisy
      – plátek se skutečně výrazně zvětší aniž by byla z masa vymačkána šťáva
      – úklid po práci je rychlejší, mytí v myčce bezproblémové
      – ruční pohon není ani při výrobě velkého počtu porcí namáhavý
      – a výsledný pokrm je chutnější

      S pozdravem TYGRUJ!

    • Autor: TYGR

      Re: Naklepávač masa
      Jo, ještě jsem zapomněl: kdo ušetří, má sice možná za tři (a nebo kráječ zeleniny) ale taky má namožené ruce a v uších vatu.
      Kdo mne koupí – neprohloupí: mám nulové provozní náklady, nulovou potřebu servisu a vydržím díky kvalitní německé (skutečně německé) výrobě desítky let. Tudíž (teď jsem na to přišel) jsem vlastně LEVNÝ!

      S pozdravem TYGRUJ!

      • Autor: šamanka

        Re: Naklepávač masa
        Perfektní reklama, ale souhlasím se zlatýma ručičkama (za minimální mzdu) a nebo si pořiďte učně.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se