Přeskočit na obsah

Náležitosti jídelního lístku

  • Autor: Lina

    Náležitosti jídelního lístku
    Dobrý den. Co všechno je nutné uvádět na JL? Mám na mysli kdo jídla sestavil, uvařil. Nebo stačí napsat jen jméno vedoucí ŠJ?

    • Autor: Moňula

      Dobrý den, píši pouze vedoucí ŠJ 🙂

    • Autor: Lina

      Děkuji.

    • Autor: Sartuna

      Já píši jak vedoucí, tak všechny kuchařky. Zaslouží si být maličko vidět 🙂

    • Autor: liška

      Tak to u nás, neuvádíme žádné konkrétní jména.Prý je to z důvodu ochrany osobnosti. No nevím, jestli byl tento zákon dobře pochopen.

    • Autor: Valentýna

      Na jídelníček bych doporučovala uvádět jméno osoby odpovědné za stravovací zařízení, včetně telefonického a e-mailového spojení. Také je fain uvádět jméno hlavní kuchařky. Nemělo by být za co se stydět! A je dobré, když se může strávník, nebo jeho zákonný zástupce, hned obrátit na vedení jídelny.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se