Náležitosti jídelního lístku
Dobrý den. Co všechno je nutné uvádět na JL? Mám na mysli kdo jídla sestavil, uvařil. Nebo stačí napsat jen jméno vedoucí ŠJ?
Na jídelníček bych doporučovala uvádět jméno osoby odpovědné za stravovací zařízení, včetně telefonického a e-mailového spojení. Také je fain uvádět jméno hlavní kuchařky. Nemělo by být za co se stydět! A je dobré, když se může strávník, nebo jeho zákonný zástupce, hned obrátit na vedení jídelny.
Náležitosti jídelního lístku
Autor: Lina
Náležitosti jídelního lístku
Dobrý den. Co všechno je nutné uvádět na JL? Mám na mysli kdo jídla sestavil, uvařil. Nebo stačí napsat jen jméno vedoucí ŠJ?
Autor: Moňula
Dobrý den, píši pouze vedoucí ŠJ 🙂
Autor: Lina
Děkuji.
Autor: Sartuna
Já píši jak vedoucí, tak všechny kuchařky. Zaslouží si být maličko vidět 🙂
Autor: liška
Tak to u nás, neuvádíme žádné konkrétní jména.Prý je to z důvodu ochrany osobnosti. No nevím, jestli byl tento zákon dobře pochopen.
Autor: Valentýna
Na jídelníček bych doporučovala uvádět jméno osoby odpovědné za stravovací zařízení, včetně telefonického a e-mailového spojení. Také je fain uvádět jméno hlavní kuchařky. Nemělo by být za co se stydět! A je dobré, když se může strávník, nebo jeho zákonný zástupce, hned obrátit na vedení jídelny.