Autor: Marta Skořepová
Ráda bych se dozvěděla od někoho, kdo používá noční pečení a ráno má maso upečené třeba v sedm hodin, jak s ním zachází do doby výdeje. Děkuji.
Autor: Dana Růžičková DiS
Dobrý den, vyzkoušeli jsem, ale neosvědčilo se. Je s tím větší práce než klasická příprava. S pozdravem, Dana Růžičková ŠJ P9
Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.
Noční pečení.
Autor: Marta Skořepová
Ráda bych se dozvěděla od někoho, kdo používá noční pečení a ráno má maso upečené třeba v sedm hodin, jak s ním zachází do doby výdeje. Děkuji.
Autor: Dana Růžičková DiS
Dobrý den,
vyzkoušeli jsem, ale neosvědčilo se. Je s tím větší práce než klasická příprava.
S pozdravem, Dana Růžičková ŠJ P9