Dobrý den, všechno se dá péct přes noc v konvektomatu, ale musíte si na volit přesný program. Zavolal bych výrobci, aby Vám ho tam nainstaloval. Doporučoval bych cca 8hod na 90°. 5 hod 120°c a posledních 20 min na 200°. Mužete ji péct i déle, ale opět záleží na zvolené teplotě. Hezký den Ondra
Dobrý den,kachní stehna u nás v jídelně jsem dělala pouze jednou.Děti je nejedly,zato dospělí se našťouchly,maso bylo měkké i když jsem je přes noc nepekla,přesto skončilo v odpadu.Ale zato přes noc dělám hovězí maso,je rovněž vynikající ,krásně měkké ,mohu vřele doporučit.Hezký den
Také děláme, ale nezmění to nic, děti hovězí odmítají, jsem zvědavá, co budeme dělat, až nám úplně zakážou vepřové..v Německu ty tendence už jsou..a mít denně drůbež..
Noční pečení
Autor: Zdenaa
Noční pečení
Dobrý den, máte prosím zkušenosti s nočním pečením kachních stehen v konvektomatu?
Autor: SJF
Dobrý den, všechno se dá péct přes noc v konvektomatu, ale musíte si na volit přesný program. Zavolal bych výrobci, aby Vám ho tam nainstaloval. Doporučoval bych cca 8hod na 90°. 5 hod 120°c a posledních 20 min na 200°. Mužete ji péct i déle, ale opět záleží na zvolené teplotě. Hezký den Ondra
Autor: ssssss
hhhhhhhhhhhhhhhhh
Autor: majka1
prosím napište mi na email, pošlu postup na konfitování.
Autor: zdenouš
Dobrý den,kachní stehna u nás v jídelně jsem dělala pouze jednou.Děti je nejedly,zato dospělí se našťouchly,maso bylo měkké i když jsem je přes noc nepekla,přesto skončilo v odpadu.Ale zato přes noc dělám hovězí maso,je rovněž vynikající ,krásně měkké ,mohu vřele doporučit.Hezký den
Autor: tristanka
Také děláme, ale nezmění to nic, děti hovězí odmítají, jsem zvědavá, co budeme dělat, až nám úplně zakážou vepřové..v Německu ty tendence už jsou..a mít denně drůbež..