Re: Normativ na 1 prac.sílu v kuch
Žádám,jako již v jiném příspěvku p.Zachová,aby jste se k tomuto problému vyslovily i z ostatních jídelen a krajů,abychom mohly porovnat a z výsledků sestavit zprávu. Snad pak oslovit kompetentní místa…
Uvádět:
Kraj: Ústecký
Kapacita jídelny: 1500 obědů denně
Právní ubjektivita: ano či ne/ v tomto případě ano/
Budova: účelová,samostatně stojící,rozloha 25x40m,úklidová plocha: 950 m 2, /mimo varnu/
údržba provozu: vlastní údržbář 0,5
úlid prostor mimo varnu a přilehlých prostor: rozloha,počet uklízeček: 2
účetní: úvazek 1,5
skladní: -„- 1
vedoucí jídelny: 1
kuchařky vyučené: 3
kuchařky nevyučené: 4
pomocné kuchařky:5
Jak je zajišťován dozor?
celkem normativ pracovníků stanovený krajem:18,09
skutečný počet pracovníků,přep.na úvazky:21
Stanovený normativ krajem na 1 sílu:
1/ u zákl.školství: 65 /jídelna nad 600 obědů/
63,5/jídelna do 600 obědů/
2/ u S.Š. : 54,81 studentů na jednu sílu
3/ pracovníci škol nejsou započítáváni:
nepřesáhli jsme hranici 15% z přihlášených žáků
Výše v procentech osobního příplatku, bez vedoucí jídely:6,3 %,což odpovídá výši asi 535,-Kč na pracovnici bez rozdílu zařazení.
Jinak si každá vyhledejte www stránky příslušného kraje,kde jsou normativy a ostatní zajímavé údaje uvedeny.
Re: Normativ na 1 prac.sílu v kuch
Žádám,jako již v jiném příspěvku p.Zachová,aby jste se k tomuto problému vyslovily i z ostatních jídelen a krajů,abychom mohly porovnat a z výsledků sestavit zprávu. Snad pak oslovit kompetentní místa…
Uvádět:
Kraj: Ústecký
Kapacita jídelny: 1500 obědů denně
Právní ubjektivita: ano či ne/ v tomto případě ano/
Budova: účelová,samostatně stojící,rozloha 25x40m,úklidová plocha: 950 m 2, /mimo varnu/
údržba provozu: vlastní údržbář 0,5
úlid prostor mimo varnu a přilehlých prostor: rozloha,počet uklízeček: 2
účetní: úvazek 1,5
skladní: -„- 1
vedoucí jídelny: 1
kuchařky vyučené: 3
kuchařky nevyučené: 4
pomocné kuchařky:5
Jak je zajišťován dozor?
celkem normativ pracovníků stanovený krajem:18,09
skutečný počet pracovníků,přep.na úvazky:21
Stanovený normativ krajem na 1 sílu:
1/ u zákl.školství: 65 /jídelna nad 600 obědů/
63,5/jídelna do 600 obědů/
2/ u S.Š. : 54,81 studentů na jednu sílu
3/ pracovníci škol nejsou započítáváni:
nepřesáhli jsme hranici 15% z přihlášených žáků
Výše v procentech osobního příplatku, bez vedoucí jídely:6,3 %,což odpovídá výši asi 535,-Kč na pracovnici bez rozdílu zařazení.
Jinak si každá vyhledejte www stránky příslušného kraje,kde jsou normativy a ostatní zajímavé údaje uvedeny.
Re: Normativ na 1 prac.sílu v kuch
Žádám,jako již v jiném příspěvku p.Zachová,aby jste se k tomuto problému vyslovily i z ostatních jídelen a krajů,abychom mohly porovnat a z výsledků sestavit zprávu. Snad pak oslovit kompetentní místa…
Uvádět:
Kraj: Ústecký
Kapacita jídelny: 1500 obědů denně
Právní ubjektivita: ano či ne/ v tomto případě ano/
Budova: účelová,samostatně stojící,rozloha 25x40m,úklidová plocha: 950 m 2, /mimo varnu/
údržba provozu: vlastní údržbář 0,5
úlid prostor mimo varnu a přilehlých prostor: rozloha,počet uklízeček: 2
účetní: úvazek 1,5
skladní: -„- 1
vedoucí jídelny: 1
kuchařky vyučené: 3
kuchařky nevyučené: 4
pomocné kuchařky:5
Jak je zajišťován dozor?
celkem normativ pracovníků stanovený krajem:18,09
skutečný počet pracovníků,přep.na úvazky:21
Stanovený normativ krajem na 1 sílu:
1/ u zákl.školství: 65 /jídelna nad 600 obědů/
63,5/jídelna do 600 obědů/
2/ u S.Š. : 54,81 studentů na jednu sílu
3/ pracovníci škol nejsou započítáváni:
nepřesáhli jsme hranici 15% z přihlášených žáků
Výše v procentech osobního příplatku, bez vedoucí jídely:6,3 %,což odpovídá výši asi 535,-Kč na pracovnici bez rozdílu zařazení.
Jinak si každá vyhledejte www stránky příslušného kraje,kde jsou normativy a ostatní zajímavé údaje uvedeny.
Re: Normativ na 1 prac.sílu v kuch
Prosím, víte někdo, jaký je normativ na jednu pracovní sílu při celodenním stravování, nebo v kterévyhlášce bych tuto informaci našla???Děkuji moc, Vydrová
Normativ na 1 prac.sílu v kuch
Autor: Blanka
Normativ na 1 prac.sílu v kuch
Autor: Blanka
Re: Normativ na 1 prac.sílu v kuch
Žádám,jako již v jiném příspěvku p.Zachová,aby jste se k tomuto problému vyslovily i z ostatních jídelen a krajů,abychom mohly porovnat a z výsledků sestavit zprávu. Snad pak oslovit kompetentní místa…
Uvádět:
Kraj: Ústecký
Kapacita jídelny: 1500 obědů denně
Právní ubjektivita: ano či ne/ v tomto případě ano/
Budova: účelová,samostatně stojící,rozloha 25x40m,úklidová plocha: 950 m 2, /mimo varnu/
údržba provozu: vlastní údržbář 0,5
úlid prostor mimo varnu a přilehlých prostor: rozloha,počet uklízeček: 2
účetní: úvazek 1,5
skladní: -„- 1
vedoucí jídelny: 1
kuchařky vyučené: 3
kuchařky nevyučené: 4
pomocné kuchařky:5
Jak je zajišťován dozor?
celkem normativ pracovníků stanovený krajem:18,09
skutečný počet pracovníků,přep.na úvazky:21
Stanovený normativ krajem na 1 sílu:
1/ u zákl.školství: 65 /jídelna nad 600 obědů/
63,5/jídelna do 600 obědů/
2/ u S.Š. : 54,81 studentů na jednu sílu
3/ pracovníci škol nejsou započítáváni:
nepřesáhli jsme hranici 15% z přihlášených žáků
Výše v procentech osobního příplatku, bez vedoucí jídely:6,3 %,což odpovídá výši asi 535,-Kč na pracovnici bez rozdílu zařazení.
Jinak si každá vyhledejte www stránky příslušného kraje,kde jsou normativy a ostatní zajímavé údaje uvedeny.
Autor: Blanka
Re: Normativ na 1 prac.sílu v kuch
Žádám,jako již v jiném příspěvku p.Zachová,aby jste se k tomuto problému vyslovily i z ostatních jídelen a krajů,abychom mohly porovnat a z výsledků sestavit zprávu. Snad pak oslovit kompetentní místa…
Uvádět:
Kraj: Ústecký
Kapacita jídelny: 1500 obědů denně
Právní ubjektivita: ano či ne/ v tomto případě ano/
Budova: účelová,samostatně stojící,rozloha 25x40m,úklidová plocha: 950 m 2, /mimo varnu/
údržba provozu: vlastní údržbář 0,5
úlid prostor mimo varnu a přilehlých prostor: rozloha,počet uklízeček: 2
účetní: úvazek 1,5
skladní: -„- 1
vedoucí jídelny: 1
kuchařky vyučené: 3
kuchařky nevyučené: 4
pomocné kuchařky:5
Jak je zajišťován dozor?
celkem normativ pracovníků stanovený krajem:18,09
skutečný počet pracovníků,přep.na úvazky:21
Stanovený normativ krajem na 1 sílu:
1/ u zákl.školství: 65 /jídelna nad 600 obědů/
63,5/jídelna do 600 obědů/
2/ u S.Š. : 54,81 studentů na jednu sílu
3/ pracovníci škol nejsou započítáváni:
nepřesáhli jsme hranici 15% z přihlášených žáků
Výše v procentech osobního příplatku, bez vedoucí jídely:6,3 %,což odpovídá výši asi 535,-Kč na pracovnici bez rozdílu zařazení.
Jinak si každá vyhledejte www stránky příslušného kraje,kde jsou normativy a ostatní zajímavé údaje uvedeny.
Autor: Blanka
Re: Normativ na 1 prac.sílu v kuch
Žádám,jako již v jiném příspěvku p.Zachová,aby jste se k tomuto problému vyslovily i z ostatních jídelen a krajů,abychom mohly porovnat a z výsledků sestavit zprávu. Snad pak oslovit kompetentní místa…
Uvádět:
Kraj: Ústecký
Kapacita jídelny: 1500 obědů denně
Právní ubjektivita: ano či ne/ v tomto případě ano/
Budova: účelová,samostatně stojící,rozloha 25x40m,úklidová plocha: 950 m 2, /mimo varnu/
údržba provozu: vlastní údržbář 0,5
úlid prostor mimo varnu a přilehlých prostor: rozloha,počet uklízeček: 2
účetní: úvazek 1,5
skladní: -„- 1
vedoucí jídelny: 1
kuchařky vyučené: 3
kuchařky nevyučené: 4
pomocné kuchařky:5
Jak je zajišťován dozor?
celkem normativ pracovníků stanovený krajem:18,09
skutečný počet pracovníků,přep.na úvazky:21
Stanovený normativ krajem na 1 sílu:
1/ u zákl.školství: 65 /jídelna nad 600 obědů/
63,5/jídelna do 600 obědů/
2/ u S.Š. : 54,81 studentů na jednu sílu
3/ pracovníci škol nejsou započítáváni:
nepřesáhli jsme hranici 15% z přihlášených žáků
Výše v procentech osobního příplatku, bez vedoucí jídely:6,3 %,což odpovídá výši asi 535,-Kč na pracovnici bez rozdílu zařazení.
Jinak si každá vyhledejte www stránky příslušného kraje,kde jsou normativy a ostatní zajímavé údaje uvedeny.
Autor: Vydrová
Re: Normativ na 1 prac.sílu v kuch
Prosím, víte někdo, jaký je normativ na jednu pracovní sílu při celodenním stravování, nebo v kterévyhlášce bych tuto informaci našla???Děkuji moc, Vydrová