Přeskočit na obsah

Normativ na 1 prac.sílu v kuch

  • Autor: Blanka

    Normativ na 1 prac.sílu v kuch

    • Autor: Blanka

      Re: Normativ na 1 prac.sílu v kuch
      Žádám,jako již v jiném příspěvku p.Zachová,aby jste se k tomuto problému vyslovily i z ostatních jídelen a krajů,abychom mohly porovnat a z výsledků sestavit zprávu. Snad pak oslovit kompetentní místa…
      Uvádět:
      Kraj: Ústecký
      Kapacita jídelny: 1500 obědů denně
      Právní ubjektivita: ano či ne/ v tomto případě ano/
      Budova: účelová,samostatně stojící,rozloha 25x40m,úklidová plocha: 950 m 2, /mimo varnu/
      údržba provozu: vlastní údržbář 0,5
      úlid prostor mimo varnu a přilehlých prostor: rozloha,počet uklízeček: 2
      účetní: úvazek 1,5
      skladní: -„- 1
      vedoucí jídelny: 1
      kuchařky vyučené: 3
      kuchařky nevyučené: 4
      pomocné kuchařky:5
      Jak je zajišťován dozor?
      celkem normativ pracovníků stanovený krajem:18,09
      skutečný počet pracovníků,přep.na úvazky:21
      Stanovený normativ krajem na 1 sílu:
      1/ u zákl.školství: 65 /jídelna nad 600 obědů/
      63,5/jídelna do 600 obědů/
      2/ u S.Š. : 54,81 studentů na jednu sílu
      3/ pracovníci škol nejsou započítáváni:
      nepřesáhli jsme hranici 15% z přihlášených žáků
      Výše v procentech osobního příplatku, bez vedoucí jídely:6,3 %,což odpovídá výši asi 535,-Kč na pracovnici bez rozdílu zařazení.
      Jinak si každá vyhledejte www stránky příslušného kraje,kde jsou normativy a ostatní zajímavé údaje uvedeny.

    • Autor: Blanka

      Re: Normativ na 1 prac.sílu v kuch
      Žádám,jako již v jiném příspěvku p.Zachová,aby jste se k tomuto problému vyslovily i z ostatních jídelen a krajů,abychom mohly porovnat a z výsledků sestavit zprávu. Snad pak oslovit kompetentní místa…
      Uvádět:
      Kraj: Ústecký
      Kapacita jídelny: 1500 obědů denně
      Právní ubjektivita: ano či ne/ v tomto případě ano/
      Budova: účelová,samostatně stojící,rozloha 25x40m,úklidová plocha: 950 m 2, /mimo varnu/
      údržba provozu: vlastní údržbář 0,5
      úlid prostor mimo varnu a přilehlých prostor: rozloha,počet uklízeček: 2
      účetní: úvazek 1,5
      skladní: -„- 1
      vedoucí jídelny: 1
      kuchařky vyučené: 3
      kuchařky nevyučené: 4
      pomocné kuchařky:5
      Jak je zajišťován dozor?
      celkem normativ pracovníků stanovený krajem:18,09
      skutečný počet pracovníků,přep.na úvazky:21
      Stanovený normativ krajem na 1 sílu:
      1/ u zákl.školství: 65 /jídelna nad 600 obědů/
      63,5/jídelna do 600 obědů/
      2/ u S.Š. : 54,81 studentů na jednu sílu
      3/ pracovníci škol nejsou započítáváni:
      nepřesáhli jsme hranici 15% z přihlášených žáků
      Výše v procentech osobního příplatku, bez vedoucí jídely:6,3 %,což odpovídá výši asi 535,-Kč na pracovnici bez rozdílu zařazení.
      Jinak si každá vyhledejte www stránky příslušného kraje,kde jsou normativy a ostatní zajímavé údaje uvedeny.

    • Autor: Blanka

      Re: Normativ na 1 prac.sílu v kuch
      Žádám,jako již v jiném příspěvku p.Zachová,aby jste se k tomuto problému vyslovily i z ostatních jídelen a krajů,abychom mohly porovnat a z výsledků sestavit zprávu. Snad pak oslovit kompetentní místa…
      Uvádět:
      Kraj: Ústecký
      Kapacita jídelny: 1500 obědů denně
      Právní ubjektivita: ano či ne/ v tomto případě ano/
      Budova: účelová,samostatně stojící,rozloha 25x40m,úklidová plocha: 950 m 2, /mimo varnu/
      údržba provozu: vlastní údržbář 0,5
      úlid prostor mimo varnu a přilehlých prostor: rozloha,počet uklízeček: 2
      účetní: úvazek 1,5
      skladní: -„- 1
      vedoucí jídelny: 1
      kuchařky vyučené: 3
      kuchařky nevyučené: 4
      pomocné kuchařky:5
      Jak je zajišťován dozor?
      celkem normativ pracovníků stanovený krajem:18,09
      skutečný počet pracovníků,přep.na úvazky:21
      Stanovený normativ krajem na 1 sílu:
      1/ u zákl.školství: 65 /jídelna nad 600 obědů/
      63,5/jídelna do 600 obědů/
      2/ u S.Š. : 54,81 studentů na jednu sílu
      3/ pracovníci škol nejsou započítáváni:
      nepřesáhli jsme hranici 15% z přihlášených žáků
      Výše v procentech osobního příplatku, bez vedoucí jídely:6,3 %,což odpovídá výši asi 535,-Kč na pracovnici bez rozdílu zařazení.
      Jinak si každá vyhledejte www stránky příslušného kraje,kde jsou normativy a ostatní zajímavé údaje uvedeny.

    • Autor: Vydrová

      Re: Normativ na 1 prac.sílu v kuch
      Prosím, víte někdo, jaký je normativ na jednu pracovní sílu při celodenním stravování, nebo v kterévyhlášce bych tuto informaci našla???Děkuji moc, Vydrová

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se