Normování masa
Jak to děláte u Vás? Připočítáváte také do 10% u nanormovaného masa bez kosti /na ořez a něco na výřez?/ Já se bez toho nemohu vejíd do výtěžnosti. A když ano, jak to máte ošetřeno /stačí v provozní řádu?/
Re: Normování masa
Do výdejky rozepíšeme váhu masa podle kategorií plus zhruba těch 10 % doslova kuchařka napíše ořez s poznámkou „vyhozen“. To chtěla kdysi metodička. Jinak nemám nikde nic uvedeno.
Normování masa
Autor: Radka
Normování masa
Jak to děláte u Vás? Připočítáváte také do 10% u nanormovaného masa bez kosti /na ořez a něco na výřez?/ Já se bez toho nemohu vejíd do výtěžnosti. A když ano, jak to máte ošetřeno /stačí v provozní řádu?/
Autor: jiná Radka
Re: Normování masa
Do výdejky rozepíšeme váhu masa podle kategorií plus zhruba těch 10 % doslova kuchařka napíše ořez s poznámkou „vyhozen“. To chtěla kdysi metodička. Jinak nemám nikde nic uvedeno.