Přeskočit na obsah

normy pro věkové kategorie

  • Autor: milka

    normy pro věkové kategorie
    Dobrý den, vaříme pro studenty ve věkové kat. 11-14 let a 15-18 let, vlastní zaměstnance a cizí strávníky. Stále se potýkám s různými názory na normování, nedávno mne dost zarazil i článek v časopisu Výživa, kde paní vedoucí normuje 100g pro 15-18 let a má vše v pořádku. I když-asi to kompenzuje pro spotř. koš bezmasými jídly, tedy budiž. Zajímalo by mne však, zda musí naši studenti starší 18 let ( jsme střední škola) být zařazeni do normování 15-18 nebo, zda si mohou třeba připlatit a  mít větší porce ( hlavně u masa) a nemusí spadat do spotřebního koše. Sice to jsou na jednu stranu „děti“, na druhou stranu jsou již dospělí. Mohu pro ně normovat stejně jako třeba pro zaměstnance či cizí strávníky? Děkuji za odpověď.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se