náhodou jsem se dostal k návštěvě tohoto webu a tak trochu zalitoval,že nepracuji ve školní jídelně ,či v obdobném provozu.To samozřejmě jenom v uvozovkách,protože ač je práce v těchto zařízeních velmi podobná práci v restauracích,hotelech atd.,i když možná s menším nasazením,menší úrovní poskytované kvality,kreativity a invence,je to pořád práce v kuchyni a ta není lehká snad nikde a pro nikoho/vyjma přirozeně líné části populace/,navíc ta nutná hygienická pravidla,práce v ne příliš odpovídajících podmínkách a jako třešnička na dortu-velmi podprůměrná platová politika ….
Zalitoval jsem tedy v uvozovkách,nicméně musí osobně pogratulovat autorům nápadu na zřízení tohoto webu a za jeho provozování,protože i přes to,že je koncipován pro závodní stravování a jídelny všeho druhu,několik informací si k mé práci odnesu i já,hlavně informace o hygienických pravidlech,programu Haccp atd.
Je to určitě velmi dobrý projekt,škoda jen,že není koncipován i pro širší gastronomii,takovýto produkt,alespoň pokud vím,v tuto chvíli na trhu není.
A propos,Vážení autoři,nebylo by myslím od věci zamyslet se nad nějakým sesterským počinem pr nás z restaurací,hotelů,pizzerií,vináren,hospod,creperií,brasserií,kaváren,apod.
obdoba projektu v gastronomii
Autor: Ondra
obdoba projektu v gastronomii
Zdravím,vážení
náhodou jsem se dostal k návštěvě tohoto webu a tak trochu zalitoval,že nepracuji ve školní jídelně ,či v obdobném provozu.To samozřejmě jenom v uvozovkách,protože ač je práce v těchto zařízeních velmi podobná práci v restauracích,hotelech atd.,i když možná s menším nasazením,menší úrovní poskytované kvality,kreativity a invence,je to pořád práce v kuchyni a ta není lehká snad nikde a pro nikoho/vyjma přirozeně líné části populace/,navíc ta nutná hygienická pravidla,práce v ne příliš odpovídajících podmínkách a jako třešnička na dortu-velmi podprůměrná platová politika ….
Zalitoval jsem tedy v uvozovkách,nicméně musí osobně pogratulovat autorům nápadu na zřízení tohoto webu a za jeho provozování,protože i přes to,že je koncipován pro závodní stravování a jídelny všeho druhu,několik informací si k mé práci odnesu i já,hlavně informace o hygienických pravidlech,programu Haccp atd.
Je to určitě velmi dobrý projekt,škoda jen,že není koncipován i pro širší gastronomii,takovýto produkt,alespoň pokud vím,v tuto chvíli na trhu není.
A propos,Vážení autoři,nebylo by myslím od věci zamyslet se nad nějakým sesterským počinem pr nás z restaurací,hotelů,pizzerií,vináren,hospod,creperií,brasserií,kaváren,apod.
S pozdravem
Ondřej Bousek