obilninové kaše
Dobrý den, na ranní přesnídávku děláme kaše instantní, jsou docela dobré a bereme jen takové, které neobsahují žádné konzervanty ani stabilizátory. Jak to vypadá, budou tyto polotovary u nás zakázány. Prosím o radu, jak děláte kaše? (jáhlová, ovesná rýžová,…). Potřebujeme cca 20 l mléka, bojím se, že bez vodní lázně se nám v takovém množství kaše připálí a ve vodní lázni to zase do 8 hod nestihneme. Zkoušel jste někdo dělat kaši třeba v konvektomatu?Možná je to hloupá otázka, ale beru každou radu, děkuji.
Dobrý den,děláme špaldovou,krupičnou, rýžovou,ale vaříme také v kotli ze 30 l mléka a žádný problém.Proč Vám nekoupí kotel,nejste asi malinká jídelna.určitě by Vám to usnadnilo práci.Hezký den a žebrejte.
My ovesné vločky před přípravou umeleme na masovém mlýnku (v robotu) na moučku, urychlí to přípravu a kaše je hezky jemná. Je fakt, že tedy máme kotel, kde kaše vaříme.
kaši jsem v konvektomatu nikdy nevařila tak prosím o radu rýžová kaše 15 l na kolik minut a jestli mleko mužu ohřát v konvektomatu a pak přidat rýži mooooc děkujiiii
obilninové kaše
Autor: fifule
obilninové kaše
Dobrý den, na ranní přesnídávku děláme kaše instantní, jsou docela dobré a bereme jen takové, které neobsahují žádné konzervanty ani stabilizátory. Jak to vypadá, budou tyto polotovary u nás zakázány. Prosím o radu, jak děláte kaše? (jáhlová, ovesná rýžová,…). Potřebujeme cca 20 l mléka, bojím se, že bez vodní lázně se nám v takovém množství kaše připálí a ve vodní lázni to zase do 8 hod nestihneme. Zkoušel jste někdo dělat kaši třeba v konvektomatu?Možná je to hloupá otázka, ale beru každou radu, děkuji.
Autor: sonce
A proč nemohou být instantní???Nic závadného v nich není.Myslíte ,že maminky doma vaří jiné ?
Autor: exitkaaa
Rýžovou i vločkovou kaši děláme v kotli. A děláme cca z 23 lt mléka.
Autor: fifule
Děkuji za radu, ale my kotel nemáme. Z instantních směsí jsou u nás tolerovány pouze bramborové knedlíky a to ještě s odřenýma ušima.
Autor: Radkaa
Vaříme v jednom hrnci z 12 litrů a jde to. Rozdělte do dvou hrnců.
Autor: zdenouš
Dobrý den,děláme špaldovou,krupičnou, rýžovou,ale vaříme také v kotli ze 30 l mléka a žádný problém.Proč Vám nekoupí kotel,nejste asi malinká jídelna.určitě by Vám to usnadnilo práci.Hezký den a žebrejte.
Autor: anelim
kaše vařím v konvektomatu bez problémů,ohřeji mléko a přidám ingredience a vždy po pár minutách zamíchám,za půl hodky je vařeno pro 150 dětí
Autor: fifule
Nastavíte vaření 100° na 30 min? Děkuji za radu.
Autor: roky
a prosím to mleko v konvektomatu ohřejete za jak dlouho asi nebo ohřate nalejete do plechu a hned přidáte rýži děkuji moc za radu
Autor: anelim
ano program vaření
Autor: Linda
V konvektomatu připravujete jaké kaše? Děkuji.
Autor: anelim
kropicovou a vločkovou
Autor: raduza
My ovesné vločky před přípravou umeleme na masovém mlýnku (v robotu) na moučku, urychlí to přípravu a kaše je hezky jemná. Je fakt, že tedy máme kotel, kde kaše vaříme.
Autor: roky
kaši jsem v konvektomatu nikdy nevařila tak prosím o radu rýžová kaše 15 l na kolik minut a jestli mleko mužu ohřát v konvektomatu a pak přidat rýži mooooc děkujiiii
Autor: Iva K.
GN 1/1, 3L mléka, 500g rýže, 40 min na parní provoz. Poté promíchat a cca 30 min nechat dojít ve vypnutém konvektomatu.