Přeskočit na obsah

Označování nádobí a ostatních při inventarizaci

  • Autor: Lucie

    Označování nádobí a ostatních při inventarizaci
    Dobrý den,
    jak označujete nerezové pulty, stoly a všechno v kuchyních a jídelnách při inventarizaci tak, aby to bylo drželo a nesmývalo se to?
    Díky za nápady.

    • Autor: Eva2

      Dobrý den, stoly a pulty máme popsané “ nesmývatelnou “ lihovou fixou , která je ovšem smývatelná a tak čas od času „obtahujeme“ …hrnce a plechy neřeším a chtěla bych vidět toho smělce z inventarizační komise, který by chtěl mít popsaný hrnce….. asi by nestačil počítat schody…. fakt je, že tohle je opravdu problém a také ráda přivítám nápady od jiných provozů…. přeji hezké dny

    • Autor: tara

      Také nemám označené, při zápisu do evidence zapisuji rozměry, případně umístění nebo nějaký popis věci, abych věděla, kde to mám při inventuře hledat, menší předměty – talíře, příbory, hrnce, naběračky, nože, tácy…- to vše pak počítám jen kusy dohromady

    • Autor: Jareh

      Nerezové stoly, zařízení a vozíky (DKP a ZP) popisujeme štětcem a černou barvou na kov-opravdu to vydrží. Pouze na várnicích, které se neustále myjí je potřeba to tak jednou za tři roky obtáhnout. Popisy lihovým fixem se více údržbou a mytím opotřebují. Hrnce také nepopisujeme a je lépe si je zařadit ať už rozměrem nebo popisem v litrech či rozlišením na hrnce a kastroly+ rozměr.

    • Autor: xxxxxxxxxxxxx

      Dobrý den, může mě někdo poradit jaké talíře se vám osvědčily, kde je nakupujete a jestli rozlišujete velikost talířů pro menší a starší děti na ZŠ. Děkuji

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se