Přeskočit na obsah

Pardubice 2005

  • Autor: Olga

    Pardubice 2005
    Tak co? Dočkáme se letos v Pardubicích té naší „hvězdy“, která je na ministerstvu? … nebo se zase „omluví“ pro „moc práce“? Asi bude zase tvořit nové úžasné předpisy…. 🙁 škoda, bylo by fajn, kdyby vyslechla „hlas lidu“… tak ahoj všem v Pardubicích 2005

    • Autor: Jana

      Re: Pardubice 2005
      Do Pardubic nejedu,je to příliš drahé a nejsou peníze. Z takový peníze se toho zas moc nedovím.

    • Autor: Jana

      Re: Pardubice 2005
      Do Pardubic nejedu,je to příliš drahé a nejsou peníze. Z takový peníze se toho zas moc nedovím.

    • Autor: Jana

      Re: Pardubice 2005
      Do Pardubic nejedu,je to příliš drahé a nejsou peníze. Z takový peníze se toho zas moc nedovím.

    • Autor: Nová

      Re: Pardubice 2005
      Plně souhlasím, já peníze mám, vedení mě poslat chce, ale odmítla jsem. Po zkušenosti z loňska, kdy pan …., který vedl konverenci stále vše zkracoval, protože nestihneme oběd, večeři apod. jsem znechucena. Všechny nás zajímalo zrovna HACCP, mnohé z nás téměř netušily, co to vlastně obnáší a nedověděly jsme se skoro nic. A v diskusi se odborníci vlastně hádali, soupeřili o prosazení svého názoru na věc, a já jsem dodnes nezjistila, kdo z nich měl pravdu…Nikam nejedu, raději budu dohlížet na chod jídelny, bude mi určitě líp, když uvidím prvňáka se špagetou na tričku a kečupovou pusou…aspoň mám pocit, že to dělám dobře, když mu chutná.

    • Autor: Nová

      Re: Pardubice 2005
      Plně souhlasím, já peníze mám, vedení mě poslat chce, ale odmítla jsem. Po zkušenosti z loňska, kdy pan …., který vedl konverenci stále vše zkracoval, protože nestihneme oběd, večeři apod. jsem znechucena. Všechny nás zajímalo zrovna HACCP, mnohé z nás téměř netušily, co to vlastně obnáší a nedověděly jsme se skoro nic. A v diskusi se odborníci vlastně hádali, soupeřili o prosazení svého názoru na věc, a já jsem dodnes nezjistila, kdo z nich měl pravdu…Nikam nejedu, raději budu dohlížet na chod jídelny, bude mi určitě líp, když uvidím prvňáka se špagetou na tričku a kečupovou pusou…aspoň mám pocit, že to dělám dobře, když mu chutná.

    • Autor: Nová

      Re: Pardubice 2005
      Plně souhlasím, já peníze mám, vedení mě poslat chce, ale odmítla jsem. Po zkušenosti z loňska, kdy pan …., který vedl konverenci stále vše zkracoval, protože nestihneme oběd, večeři apod. jsem znechucena. Všechny nás zajímalo zrovna HACCP, mnohé z nás téměř netušily, co to vlastně obnáší a nedověděly jsme se skoro nic. A v diskusi se odborníci vlastně hádali, soupeřili o prosazení svého názoru na věc, a já jsem dodnes nezjistila, kdo z nich měl pravdu…Nikam nejedu, raději budu dohlížet na chod jídelny, bude mi určitě líp, když uvidím prvňáka se špagetou na tričku a kečupovou pusou…aspoň mám pocit, že to dělám dobře, když mu chutná.

    • Autor: Romana

      Re: Pardubice 2005
      Dosti dlouho trvalo, než jsem si vybojovala zaplacení Pardubic na návštěvu konference.
      Bohužel jsem se nic nedozvěděla. Respektive to málo jsem si pak přečetla ve Výživě. Celá konference by se měla oprostit od sáhodlouhých přednášek a přistoupit spíše svižnější formou k tématům, která jsou aktuální. Nyní již nejezdím a raději navštívím tu a tam školení na téma, které mě zajímá. Je škoda, že organizátoři neumí využít vcelku velkého zájmu vedoucích jídelen. Spoustu mých kolegyň však také navštívilo Pardubice pouze jednou a pak už neměly zájem.

      • Autor: Věra

        Re: Pardubice 2005
        Souhlasím a možná bude mít někdo stejný názor jako já. Postrádám kvalifikované semináře pro pracovnice ŠJ (kuchařky + pomocnice). Sice jim vždy vše tlumočím, ale časem by nebyla na škodu změna. Na seminářích je hodně legislativy a tu kuchařka k uvaření, až tak nepotřebuje. Nebo mi poraďíte firmu, která by byla schopna např. v jednom městě zorganizovat pro několik jídelen a jejich pracovnice seminář? Třeba jen na dvě-tři hodinky a v den kdy se nevaří? Jarní prázdniny, pololetní, atp. Jistě by se zájemci našli.
        S pozdravem Věra

        • Autor: Radka

          Re: Pardubice 2005
          Souhlasím. Já jsem vzala postupně kuchařky sebou vloni na školení a semináře k HACCP. Také vždycky říkaly, že dělám vědu z nějaké schůze. A ty teda zíraly. Stačil diskuzní příspěvek hygieničky. A pamatují si to dodnes. Myslím si, že mám respekt, ale z tak povolaných úst je to o něčem jiném.

        • Autor: majka

          Re: Pardubice 2005
          Někteří obchodní zástupci nabízejí různé akce na předvedení svých výrobků, které jsou spojeny se školeními, např.o HACCP, ale vždy je to v době, kdy se kuchařky nemohou zúčastnit. Proto jsem zkoušela domluvit akci na období, kdy je volno, ale bohužel jsem narazila na nezájem ze strany vedoucích. Prý chtějí mít volno a raději zaplatí kuchařkám 60%, než by je tahaly do práce. Já mám na to jiný názor, protože když chce někdo pracovat v oblasti stravování, měl by mít zájem seznámit se s novými předpisy. Ale když není zájem, tak co naděláme. Hezký den.

    • Autor: Romana

      Re: Pardubice 2005
      Dosti dlouho trvalo, než jsem si vybojovala zaplacení Pardubic na návštěvu konference.
      Bohužel jsem se nic nedozvěděla. Respektive to málo jsem si pak přečetla ve Výživě. Celá konference by se měla oprostit od sáhodlouhých přednášek a přistoupit spíše svižnější formou k tématům, která jsou aktuální. Nyní již nejezdím a raději navštívím tu a tam školení na téma, které mě zajímá. Je škoda, že organizátoři neumí využít vcelku velkého zájmu vedoucích jídelen. Spoustu mých kolegyň však také navštívilo Pardubice pouze jednou a pak už neměly zájem.

      • Autor: Věra

        Re: Pardubice 2005
        Souhlasím a možná bude mít někdo stejný názor jako já. Postrádám kvalifikované semináře pro pracovnice ŠJ (kuchařky + pomocnice). Sice jim vždy vše tlumočím, ale časem by nebyla na škodu změna. Na seminářích je hodně legislativy a tu kuchařka k uvaření, až tak nepotřebuje. Nebo mi poraďíte firmu, která by byla schopna např. v jednom městě zorganizovat pro několik jídelen a jejich pracovnice seminář? Třeba jen na dvě-tři hodinky a v den kdy se nevaří? Jarní prázdniny, pololetní, atp. Jistě by se zájemci našli.
        S pozdravem Věra

        • Autor: Radka

          Re: Pardubice 2005
          Souhlasím. Já jsem vzala postupně kuchařky sebou vloni na školení a semináře k HACCP. Také vždycky říkaly, že dělám vědu z nějaké schůze. A ty teda zíraly. Stačil diskuzní příspěvek hygieničky. A pamatují si to dodnes. Myslím si, že mám respekt, ale z tak povolaných úst je to o něčem jiném.

        • Autor: majka

          Re: Pardubice 2005
          Někteří obchodní zástupci nabízejí různé akce na předvedení svých výrobků, které jsou spojeny se školeními, např.o HACCP, ale vždy je to v době, kdy se kuchařky nemohou zúčastnit. Proto jsem zkoušela domluvit akci na období, kdy je volno, ale bohužel jsem narazila na nezájem ze strany vedoucích. Prý chtějí mít volno a raději zaplatí kuchařkám 60%, než by je tahaly do práce. Já mám na to jiný názor, protože když chce někdo pracovat v oblasti stravování, měl by mít zájem seznámit se s novými předpisy. Ale když není zájem, tak co naděláme. Hezký den.

    • Autor: Romana

      Re: Pardubice 2005
      Dosti dlouho trvalo, než jsem si vybojovala zaplacení Pardubic na návštěvu konference.
      Bohužel jsem se nic nedozvěděla. Respektive to málo jsem si pak přečetla ve Výživě. Celá konference by se měla oprostit od sáhodlouhých přednášek a přistoupit spíše svižnější formou k tématům, která jsou aktuální. Nyní již nejezdím a raději navštívím tu a tam školení na téma, které mě zajímá. Je škoda, že organizátoři neumí využít vcelku velkého zájmu vedoucích jídelen. Spoustu mých kolegyň však také navštívilo Pardubice pouze jednou a pak už neměly zájem.

      • Autor: Věra

        Re: Pardubice 2005
        Souhlasím a možná bude mít někdo stejný názor jako já. Postrádám kvalifikované semináře pro pracovnice ŠJ (kuchařky + pomocnice). Sice jim vždy vše tlumočím, ale časem by nebyla na škodu změna. Na seminářích je hodně legislativy a tu kuchařka k uvaření, až tak nepotřebuje. Nebo mi poraďíte firmu, která by byla schopna např. v jednom městě zorganizovat pro několik jídelen a jejich pracovnice seminář? Třeba jen na dvě-tři hodinky a v den kdy se nevaří? Jarní prázdniny, pololetní, atp. Jistě by se zájemci našli.
        S pozdravem Věra

        • Autor: Radka

          Re: Pardubice 2005
          Souhlasím. Já jsem vzala postupně kuchařky sebou vloni na školení a semináře k HACCP. Také vždycky říkaly, že dělám vědu z nějaké schůze. A ty teda zíraly. Stačil diskuzní příspěvek hygieničky. A pamatují si to dodnes. Myslím si, že mám respekt, ale z tak povolaných úst je to o něčem jiném.

        • Autor: majka

          Re: Pardubice 2005
          Někteří obchodní zástupci nabízejí různé akce na předvedení svých výrobků, které jsou spojeny se školeními, např.o HACCP, ale vždy je to v době, kdy se kuchařky nemohou zúčastnit. Proto jsem zkoušela domluvit akci na období, kdy je volno, ale bohužel jsem narazila na nezájem ze strany vedoucích. Prý chtějí mít volno a raději zaplatí kuchařkám 60%, než by je tahaly do práce. Já mám na to jiný názor, protože když chce někdo pracovat v oblasti stravování, měl by mít zájem seznámit se s novými předpisy. Ale když není zájem, tak co naděláme. Hezký den.

    • Autor: Anna

      Re: Pardubice 2005
      Jaké byly Pardubice. Letos jsem odmítla poslouchat nic neříkající přednášky, místo aby se dalo více prostoru spíše problémům z praxe, ale i tak mě zajímá, jestli nedošlo k nějaké změně?

      • Autor: Anonymní

        Re: Pardubice 2005
        Buďte naprosto v klidu! Došlo ke změně, ale k horšímu. Jezdím do Pardubic od jejich vzniku, ale to, co bylo letos, to ještě nebylo! Něco hrozného! Gratulujte si jen k tomu, že jste ušetřila peníze. Jediné pozituvum je to, že se člověk setká na chodbě s lidmi, se kterými se rok neviděl a maximálně ještě snad chytit nějakou radu nebo sama poradit ….. Organizátoři by se nad tím vším měli velmi vážně zamyslet-a určitě by neškodila změna prostředí-udělat konferenci někde úplně jinde-za ty peníze už je ten hotel hodně starý…. jo a co se jediné zlepšilo to bylo jídlo v hotelu-to bylo fakt na jedničku! …..

    • Autor: Anna

      Re: Pardubice 2005
      Jaké byly Pardubice. Letos jsem odmítla poslouchat nic neříkající přednášky, místo aby se dalo více prostoru spíše problémům z praxe, ale i tak mě zajímá, jestli nedošlo k nějaké změně?

      • Autor: Anonymní

        Re: Pardubice 2005
        Buďte naprosto v klidu! Došlo ke změně, ale k horšímu. Jezdím do Pardubic od jejich vzniku, ale to, co bylo letos, to ještě nebylo! Něco hrozného! Gratulujte si jen k tomu, že jste ušetřila peníze. Jediné pozituvum je to, že se člověk setká na chodbě s lidmi, se kterými se rok neviděl a maximálně ještě snad chytit nějakou radu nebo sama poradit ….. Organizátoři by se nad tím vším měli velmi vážně zamyslet-a určitě by neškodila změna prostředí-udělat konferenci někde úplně jinde-za ty peníze už je ten hotel hodně starý…. jo a co se jediné zlepšilo to bylo jídlo v hotelu-to bylo fakt na jedničku! …..

    • Autor: Anna

      Re: Pardubice 2005
      Jaké byly Pardubice. Letos jsem odmítla poslouchat nic neříkající přednášky, místo aby se dalo více prostoru spíše problémům z praxe, ale i tak mě zajímá, jestli nedošlo k nějaké změně?

      • Autor: Anonymní

        Re: Pardubice 2005
        Buďte naprosto v klidu! Došlo ke změně, ale k horšímu. Jezdím do Pardubic od jejich vzniku, ale to, co bylo letos, to ještě nebylo! Něco hrozného! Gratulujte si jen k tomu, že jste ušetřila peníze. Jediné pozituvum je to, že se člověk setká na chodbě s lidmi, se kterými se rok neviděl a maximálně ještě snad chytit nějakou radu nebo sama poradit ….. Organizátoři by se nad tím vším měli velmi vážně zamyslet-a určitě by neškodila změna prostředí-udělat konferenci někde úplně jinde-za ty peníze už je ten hotel hodně starý…. jo a co se jediné zlepšilo to bylo jídlo v hotelu-to bylo fakt na jedničku! …..

    • Autor: Jana

      Re: Pardubice 2005
      Školení pro kuchařky lze objednat na hygieně nebo Zdravotní ústav v krajských městech.

    • Autor: Jana

      Re: Pardubice 2005
      Školení pro kuchařky lze objednat na hygieně nebo Zdravotní ústav v krajských městech.

    • Autor: Jana

      Re: Pardubice 2005
      Školení pro kuchařky lze objednat na hygieně nebo Zdravotní ústav v krajských městech.

    • Autor: Eva

      Re: Pardubice 2005
      Normálně jsem zavolala na hygienu, domluvila se i s jídelnami v našem městě a za úplatu nám hygiena udělala školení. I testík nám na závěr dali.
      Ale fakt je ten, že na některá školení by měly kuchařky jezdit, ať si užijí. Taky mám tu zkušenost – co ona si porád vymýšlí , však ji to přejde a my si pojedeme po svém.

    • Autor: Eva

      Re: Pardubice 2005
      Normálně jsem zavolala na hygienu, domluvila se i s jídelnami v našem městě a za úplatu nám hygiena udělala školení. I testík nám na závěr dali.
      Ale fakt je ten, že na některá školení by měly kuchařky jezdit, ať si užijí. Taky mám tu zkušenost – co ona si porád vymýšlí , však ji to přejde a my si pojedeme po svém.

    • Autor: Eva

      Re: Pardubice 2005
      Normálně jsem zavolala na hygienu, domluvila se i s jídelnami v našem městě a za úplatu nám hygiena udělala školení. I testík nám na závěr dali.
      Ale fakt je ten, že na některá školení by měly kuchařky jezdit, ať si užijí. Taky mám tu zkušenost – co ona si porád vymýšlí , však ji to přejde a my si pojedeme po svém.

    • Autor: Věra

      Re: Pardubice 2005
      Děkuji za rady. Určitě něco podniknu. Zdravím Věra

    • Autor: Věra

      Re: Pardubice 2005
      Děkuji za rady. Určitě něco podniknu. Zdravím Věra

    • Autor: Věra

      Re: Pardubice 2005
      Děkuji za rady. Určitě něco podniknu. Zdravím Věra

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se